O Elon Musk συμπαθεί την Apple… - OlaDeka

O Elon Musk συμπαθεί την Apple…

elon-musk

Μπορεί να είχε δηλώσει πρόσφατα ότι η Apple προσλαμβάνει τα στελέχη που έχει απορρίψει η Tesla, αλλά ο Elon Musk δεν φαίνεται να αντιπαθεί την εταιρεία από το Cupertino. 

Εκτός από την δήλωση συμπάθειας για την Apple, ο Elon Musk ανακοίνωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο την διάθεση του νέου Tesla Version 7, το οποίο ως πακέτο λογισμικού θα υποστηρίζει και τη λειτουργία του αυτόματου πιλότου στα οχήματα της Tesla.

Το λογισμικό αυτό θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 15 Οκτωβρίου και έπειτα, ενώ έχει ήδη περάσει από το στάδιο των δοκιμών με επιτυχία. Περισσότερες βελτιώσεις θα υπάρχει στην έκδοση 7.1 του λογισμικού βάσει του οποίου λειτουργούν τα οχήματα της Tesla.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Elon Musk, κατά την προσφιλή του τακτική, έδωσε τόσο την είδηση για το λογισμικού αυτόματου πιλότου, όσο και για τις απόψεις του για την Apple.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που η Apple θέλει να δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρικό όχημα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το Apple Watch είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο προϊόν, το οποίο όμως θέλει δουλειά ακόμα για να γίνει πλήρως λειτουργικό, κάτι που για τον Elon Musk αναμένεται να συμβεί στην τρίτη έκδοση του smartwatch της Apple.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria