H Meizu λανσάρει το Metal με οθόνη 5,5 ιντσών - OlaDeka

H Meizu λανσάρει το Metal με οθόνη 5,5 ιντσών

meizu metal 01

Το Meizu Metal είναι ένα νέο smartphone με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών και πολύ προσιτό χαρακτήρα, το οποίο αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Κίνα. 

Το Meizu Metal είναι η νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας, με την οθόνη του να έχει ανάλυση Full HD και προστασία από γυαλί NEG Dinorex T2X-1, το οποίο αντέχει σε γρατσουνιές και χτυπήματα. Όπως υποδηλώνει, άλλωστε, και το όνομα της συσκευής, το πλαίσιο είναι εξ’ολοκλήρου κατασκευασμένο από μέταλλο. Στο εσωτερικό του Meizu Metal υπάρχει ο επεξεργαστής MediaTek Helio X10, ο οποίος έχει οχταπλό πυρήνα, χρονισμένο στα 2,0 GHz. H μνήμη RAM είναι 2 GB, ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει ένα PowerVR G6200 GPU.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 16 ή 32 GB, ενώ μπορεί σε κάθε περίπτωση να επεκταθεί με την χρήση καρτών microSD. Η οπίσθια κάμερα του Meizu Metal είναι στα 13 Megapixel με διπλό LED flash, ενώ στο μπροστινό μέρος μπορεί να βρει κανείς μία κάμερα 5 Megapixel. H χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3140 mAh. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android Lollipop, το οποίο έχει το interface Flyme 5.1 Launcher που έχει δημιουργήσει η Meizu.

Στην Κίνα το Meizu Metal θα είναι διαθέσιμο από τα 150 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη τιμή κυκλοφορίας του στις ευρωπαϊκές αγορές δεν αποκλείεται να είναι τα 180 ευρώ περίπου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria