Ψάχνουν κίνητρο… - OlaDeka

Ψάχνουν κίνητρο…

Ο Επίκαιρος καταγράφει

Ψάχνουν κίνητρο
Μοχθεί να οργανώσει την επιχειρηματική αποστολή για τη Ρωσία ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Παύλος Τσότσος και να συμπληρώσει αριθμό εκθετών. Η χρηματοδότηση είναι εγγυημένη, τα έξοδα είναι τακτοποιημένα, το εμπάργκο επίσης βαίνει προς το τέλος του κι όμως οι επιχειρηματίες δείχνουν μηδενικό ενδιαφέρον για συμμετοχή.
Όπου υπάρχει βούληση
Να κι ένα ευχάριστο. Αίσιο τέλος όπως όλα δείχνουν θα έχει η πολύπαθη Βιομηχανική Περιοχή Κοζάνης. Το θέμα με τη συνεργασία της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. επανεκκινείται από τον Δήμο Κοζάνης και μακάρι να δούμε την περιοχή αυτή να ζωντανεύει και να μην μένει σε μακέτες και μισοτελειωμένες καταστάσεις. Μακάρι να υπήρχε η παραμικρή ένδειξη πως υπάρχει αντίστοιχη διάθεση και για το ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας… Αλλά ΔΕΝ !
Αλληλεγγύη έμπρακτα
Σπεύδουν Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες να δηλώσουν αλληλέγγυοι στον αγώνα των αγροτών. Αυτό βέβαια, που θα μετρήσει τελικά -κάτι που δεν θα μας εκπλήξει ευχάριστα- είναι το τι θα ψηφίσουν οι Βουλευτές μας την ώρα της κρίσης…
Ταυτόχρονα
Συμπίπτουν δυστυχώς, δύο σημαντικές εκδηλώσεις, αύριο Σάββατο. Η ομιλία του Καθηγητή Ιστορίας του Βλάση Αγτζίδη με θέμα «Από την Μικρασιατική καταστροφή και την γενοκτονία, στο ολοκαύτωμα του Μεσοβούνου το 1941» που θα γίνει στο Μεσόβουνο, συμπίπτει την ίδια ώρα με το 1o Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, που διοργανώνεται από τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας. Κρατάει χρόνια ο κακός συντονισμός στον ποντιακό χώρο.

pn1510fwtiou_copy

Από το Ποντίκι

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria