Το ZUK Z1 έρχεται στην Ευρώπη - OlaDeka

Το ZUK Z1 έρχεται στην Ευρώπη

zuk-z1-01

Το ZUK Z1 με το λειτουργικό σύστημα Cyanogen OS ξεκινά την εμπορική πορεία του στην ευρωπαϊκή ήπειρο σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 299,99 ευρώ.

Το ZUK Z1 smartphone έχει την υποστήριξη της Lenovo και θα κυκλοφορεί εκτός Κίνας. Στην Ευρώπη θα διατεθεί μέσα από το δίκτυο της Amazon, ενώ αρχικά θα είναι διαθέσιμο σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και την Γερμανία.

Ένα από τα στοιχεία που διαφοροποιούν το ZUK από τον ανταγωνισμό είναι το λειτουργικό του σύστημα, το οποίο είναι το Cyanogen OS 12.1. Στο εσωτερικό του έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 με μνήμη RAM 3 GB, ενώ η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, με 401 ppi και ανάλυση Full HD.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του ZUK Z1 είναι στα 64 GB. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4100 mAh, στοιχείο που υπόσχεται καλή αυτονομία κάτω από όλες τις συνθήκες. Η πίσω κάμερα του ZUK Z1 είναι στα 13 Megapixel, ενώ στο εμπρός μέρος υπάρχει μία κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ZUK Z1 υποστηρίζει σύνδεση με USB Type C 3.0, ενώ μπορεί να φορτίζει και άλλες συσκευές, στοιχείο που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε smartphones.

H αρχική διάθεση του ZUK Z1 ήταν προγραμματισμένη για τον Αύγουστο, αλλά τελικά μετατέθηκε για τον Οκτώβριο.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria