Στα τηλε-παράθυρα επιμένουν οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - OlaDeka

Στα τηλε-παράθυρα επιμένουν οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν πτοήθηκαν, όπως όλα δείχνουν, τα στελέχη της κυβέρνησης από τις συστάσεις του πρωθυπουργού για περιορισμό των εμφανίσεών τους στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές. Εδώ και τρεις εβδομάδες το «εμπάργκο» δείχνει να μην τηρείται

 

Έτσι σήμερα το πρωί τους στόχους της κυβέρνησης για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο εξήγησε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Δημήτρη Τάκη στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης  μίλησε την Πέμπτη για την επιβολή ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση στον Γιώργο Παπαδάκη.

Την Παρασκευή στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος για το επεισόδιο με την Χρυσή Αυγή, ενώ για το ίδιο περιστατικό μίλησε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

Στο «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» βρέθηκε την Τετάρτη και ο  Τρύφων Αλεξιάδης για τα ληξιπρόθεσμα χρέη, ενώ η  Ελένη Αυλωνίτου την Τρίτη ήταν στο στούντιο του MEGA για το πολυνομοσχέδιο.

Οι κύριοι Σιμορέλης, Τσίρκας, Θεωνάς, Σκουρολιάκος, Παραστατίδης και οι κυρίες Καρακώστα και Τζούφη είναι μερικοί μόνο από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επίσης έχουν βρεθεί στα τηλε-παράθυρα το τελευταίο διάστημα.

Ο Γιάννης Αμανατίδης την προηγούμενη Τρίτη μίλησε στον ΣΚΑΙ και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου την Πέμπτη βρέθηκε στο ίδιο κανάλι για το θέμα της φορολόγησης των αγροτών.

Πρωινή τηλεφωνική παρέμβαση στην Άννα Μπουσδούκου για το νοσοκομείο Ρεθύμνου είχε κάνει και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός την προηγούμενη Τετάρτη.

Είχε προηγηθεί δυο εβδομάδες πριν η παρέμβαση της Σίας Αναγνωστοπούλου στο πρωινό του MEGA για τα Θρησκευτικά, αλλά και η Θεανώ Φωτίου που βγήκε για να μιλήσει για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Τηλεφωνικά στον ΑΝΤ1 είχε παρέμβει ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναφερόμενος στο θέμα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.

Έχει ενδιαφέρον αν αυτή η «ανυπακοή» θα έχει κάποιες επιπτώσεις στα στελέχη ή θα ακολουθήσουν νέες συστάσεις του πρωθυπουργού που αυτή τη φορά θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών σε πιο αυστηρό και προειδοποιητικό ύφος. Στο παρελθόν, πάντως αρκετοί ήταν οι πρωθυπουργοί που προσπάθησαν να περιορίσουν τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των συνεργατών τους, χωρίς, όμως αποτέλεσμα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria