Προτροπή χρήσης του Edge από την Microsoft - OlaDeka

Προτροπή χρήσης του Edge από την Microsoft

Microsoft_Edge_01

H Microsoft έχει επενδύσει αρκετά στην ανάπτυξη του Edge browser και ζητά από τους χρήστες Windows 10 να του δώσουν μία ευκαιρία. 

Σε μια προσπάθεια της εταιρείας να εντείνει την χρήση του Edge, ετοιμάζει ένα update το οποίο και θα απευθύνεται σε όσους ετοιμάζονται να αλλάξουν τα default apps στον Windows 10 υπολογιστή τους.

Έτσι, όσοι πρόκειται να δώσουν την εντολή στο σύστημά τους για αλλαγή του default browser από Edge σε Chrome ή Firefox, θα δουν στην οθόνη τους ένα μήνυμα που θα τους ζητά να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον Microsoft Edge.

microsoft-edge protropi

Στο αναδυόμενο παράθυρο της προτροπής θα τονίζονται τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Edge, όπως είναι η δυνατότητα να γράφει και να σημειώνει κανείς πάνω σε μια ιστοσελίδα, καθώς και η λειτουργία ανάγνωσης κειμένων στην οθόνη.

Την ίδια λογική θα ακολουθήσει η Microsoft και με τις άλλες εφαρμογές που έχει δημιουργήσει όταν κανείς επιλέγει να αλλάξει τις default apps στα Windows 10, όπως είναι για παράδειγμα η επιλογή του Groove για εκείνον που θέλει να ακούσει μουσική στον υπολογιστή του. Το update που θα εμφανίζει τις προτροπές στα Windows 10 έχει εμφανιστεί ως διαρροή στο Διαδικτυο και δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, αλλά αναμένεται να γίνει λίγο αργότερα.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria