Καμπάνια ενίσχυσης της εικόνας των PC από Microsoft, Dell, HP, Lenovo, Intel - OlaDeka

Καμπάνια ενίσχυσης της εικόνας των PC από Microsoft, Dell, HP, Lenovo, Intel

pc-does-what

H Microsoft συνεργάζεται με τις Dell, HP, Lenovo και Intel στο πλαίσιο της καμπάνιας με τίτλο “PC Does What?” με σκοπό να ενισχύσου την εικόνα των PC. 

Είναι γεγονός ότι μετά την έλευση των smartphones και των tablets, τα PC δεν βλέπουν πολύ καλές ημέρες. Οι Microsoft, Dell, HP, Lenovo και Intel αποφάσισαν να κινητοποιήσουν τον κόσμο μέσω της καμπάνιας “PC Does What?”, δείχνοντας ξεκάθαρα τις χάρες και τις δυνατότητες των μοντέρνων σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η καμπάνια αυτή ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου. Μία από τις κεντρικές ιδέες πίσω από την καμπάνια είναι ότι τα μοντέρνα PC μπορούν να κάνουν πλέον πράγματα που δεν μπορούσαν τα μοντέλα των προηγούμενων ετών.

Η φιλοσοφία της καμπάνιας είναι να δείχνει κάποια εντυπωσιακή χρήση ενός σταθερού ή φορητού υπολογιστή, ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους χρήστες, με τους περισσότερους από αυτούς να ενθουσιάζονται με τις υπολογιστικές δυνατότητες ενός PC. H καμπάνια έχει το δικό της microsite, στο οποίο μπορεί να δει κανείς τα videos, απλώς και μόνο πληκτρολογώντας τη διεύθυνση http://pcdoeswhat.com/ στον browser.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η Microsoft έχει θέσει έναν αρκετά φιλόδοξο στόχο να έχει εγκατεστημένα τα Windows 10 σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές στα επόμενα δύο με τρία χρόνια και κάτι τέτοιο, χωρίς αύξηση πωλήσεων στα PC δεν είναι εφικτό.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria