Πρωτοβουλία Fast Cloud από την Oracle

Αρχική » Τεχνολογία » Πρωτοβουλία Fast Cloud από την Oracle

 

Η Oracle ανακοίνωσε πρωτοβουλία για επιχειρήσεις, κάθε τύπου και μεγέθους, που αναζητούν τρόπους για να δραστηριοποιηθούν σε περιβάλλον cloud ή βρίσκονται στα πρώτα στάδια υιοθέτησης τεχνολογιών cloud.

Η πρωτοβουλία Fast Cloud περιλαμβάνει προσιτές, σύγχρονες τεχνολογίες cloud για δοκιμές βάσεων δεδομένων ή/και εφαρμογών Java. Στην προσφορά περιλαμβάνεται μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για μία ημέρα από το Oracle Consulting, πόροι που θα βοηθήσουν τους πελάτες να δημιουργήσουν την πρώτη τους λύση που θα βασίζεται σε ένα περιβάλλον δημόσιου cloud και στις σχετικές βέλτιστες πρακτικές.

Η πρωτοβουλία Fast Cloud είναι διαθέσιμη για όσους χρησιμοποιούν για πρώτη φορά υπηρεσίες Cloud στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη.

Ο Sorin Mindrutescu, Country Manager & Oracle CEE PaaS Leader, Oracle Ρουμανίας, δήλωσε: «Όπως κατέδειξε η πρόσφατη έρευνά μας με τίτλο “Oracle Cloud Agility”, είναι πολλοί οι οργανισμοί που δεν μπορούν να αναπτύξουν γρήγορα, να υποβάλουν σε δοκιμές και να λανσάρουν νέες εφαρμογές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προετοιμαστούν καλά για να αντιμετωπίσουν τις απειλές του ανταγωνισμού. Η πρωτοβουλία αυτή φέρνει μια οικονομικά προσιτή λύση cloud για όλους αυτούς που γνωρίζουν μεν καλά τα πλεονεκτήματα της ευελιξίας που προσφέρει το cloud, αλλά εξακολουθούν να έχουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με την πρώτη τους κίνηση για μετάβαση στο cloud. Τώρα, μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν υπηρεσίες βάσης δεδομένων σε περιβάλλον cloud ή υπηρεσίες βάσης δεδομένων & Java σε περιβάλλον cloud ως υπόβαθρο για πιο πολύπλοκα έργα στο cloud μελλοντικά, που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες του οργανισμού».

Ο Michel Clement, Vice President, Oracle CEE, δήλωσε: «Η πρωτοβουλία αυτή προσφέρει ένα απλό, αλλά περιεκτικό πακέτο εκκίνησης για όλους τους πελάτες που ξεκινούν τη διαδρομή για μετάβαση στο Cloud. Και τα δύο πακέτα, για βάσεις δεδομένων και για Java, συνοδεύονται από στάνταρ πακέτα συνδρομών cloud και περιλαμβάνουν συμβουλευτικές υπηρεσίες. Είναι πολύ απλά στη χρήση και την τελική εφαρμογή, με διαφανή τιμολόγηση και καθορισμένη διαδρομή υλοποίησης, εξασφαλίζοντας, έτσι, άμεση δημιουργία αξίας για τους χρήστες. Η πρόσφατη έρευνα της Oracle αποκαλύπτει ότι τα πλεονεκτήματα που φέρνει το μοντέλο του cloud δεν αξιοποιούνται ακόμα πλήρως από τις επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, έχουμε μάθει ότι οι CIO τώρα εξετάζουν περισσότερο το μοντέλο υιοθέτησης και το πώς θα σχεδιάσουν τη μετάβαση στο cloud. Αυτή η πρωτοβουλία βοηθάει να καλυφθούν αυτές οι προσδοκίες, επιδεικνύοντας ξεκάθαρα τα πλεονεκτήματα του cloud στις επιχειρήσεις».

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια