Ξεκινά η παγκόσμια διάθεση του Nexus 5X

Αρχική » Τεχνολογία » Ξεκινά η παγκόσμια διάθεση του Nexus 5X

LG Nexus 5X 01

Το Nexus 5X, που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Google και της LG Electronics, ξεκινά την παγκόσμια διάθεσή του σε βασικές αγορές ανά τον κόσμο.

Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη στο Google Store (https://store.google.com), ενώ ταυτόχρονα θα διατίθεται στο κοινό και μέσω βασικών παρόχων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ινδία, την Κορέα και την Ιαπωνία. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα ξεκινήσει η διάθεση του Nexus 5X σε επιπλέον αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.

Nexus 5X by LG and Google

Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία ανάμεσα στις Google και LG Electronics. Το Nexus 5X ενσωματώνει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, εξαιρετική κάμερα και  αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στοιχεία που του προσφέρουν ισχυρές επιδόσεις, εντυπωσιακές ικανότητες multimedia και αυξημένη ασφάλεια..

Επιπλέον, πρόκειται για το πρώτο smartphone της αγοράς που διαθέτει το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Google, το Android 6.0 Marshmallow. Λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται τοπικά, κατά τη διάθεση της συσκευής, ενώ ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με τον πάροχο και την αγορά.

«Οι συσκευές Nexus ανέκαθεν είχαν τη φιλοσοφία να παρέχουν την πιο προηγμένη εμπειρία καθαρού Android λειτουργικού σε ένα εξελιγμένο και προσιτό πακέτο», ανέφερε ο Juno Cho, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications. «Το νέο Nexus 5X σχεδιάστηκε εξ’ αρχής για να ανταποκριθεί στους χιλιάδες πιστούς λάτρεις του Android ανά τον κόσμο με υψηλές προσδοκίες, οι οποίοι δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Μετά από δύο επιτυχημένες συνεργασίες, πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές μας θα συμφωνήσουν ότι πρόκειται για την καλύτερη συσκευή Nexus μέχρι σήμερα».

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια