Δύο επιλογές οθόνης για το Surface Pro 4

Αρχική » Τεχνολογία » Δύο επιλογές οθόνης για το Surface Pro 4

microsoft-surface

Ένα από τα highlights της παρουσίασης της Microsoft στις 6 Οκτωβρίου θα είναι η αποκάλυψη του Surface Pro 4, το οποίο θα προσφέρει δύο επιλογές οθόνης. 

Η μία από τις δύο διαθέσιμες επιλογές για το Microsoft Surface Pro 4 θα είναι με οθόνη διαγωνίου 12 ιντσών, με ανάλυση 1440×2160 pixels, με λεπτό προφίλ και περιορισμένα περιθώρια του πλαισίου γύρω από την οθόνη, το οποίο θα δίνει έναν αέρα πολυτέλειας στον συνολικό σχεδιασμό του νέου μοντέλου. Για την έτερη έκδοση του Surface Pro 4 δεν έχει γίνει περαιτέρω αποκάλυψη, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο σε μικρότερο μέγεθος οθόνης.

Τα άλλα στοιχεία για το Microsoft Surface Pro 4 μιλούν για ενδιαφέρον τεχνολογικό εξοπλισμό, με τον επεξεργαστή να είναι της οικογένειας Intel Skylake, η μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 16 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι τεχνολογίας SSD, με συνολική χωρητικότητας 500 GB. Είναι περιττό να αναφερθεί ότι το λειτουργικό σύστημα θα είναι τα Windows 10.

surface pro 4

Το κάλυμμα αναμένεται να είναι όπως και στην προηγούμενη έκδοση του Surface Pro, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και μαγνητική σύνδεση με το υπόλοιπο πλαίσιο, για ευέλικτη χρήση και διάφορα χρώματα διαθέσιμα. Μένει να δούμε περισσότερα στοιχεία στην επίσημη εκδήλωση της Microsoft, στις 6 Οκτωβρίου.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια