Η Acer παρουσιάζει τη νέα γενιά υπολογιστών της - OlaDeka

Η Acer παρουσιάζει τη νέα γενιά υπολογιστών της

 

acer_chromebook-r11_white_360

Πληθώρα νέων μοντέλων παρουσίασε η Acer, με ένα από αυτά που ξεχωρίζουν να είναι το Chromebook R11, το οποίο θα διατίθεται σε τιμή 299 δολαρίων στις ΗΠΑ.

Αναλυτικότερα, το Acer Chromebook R11 είναι ένα μοντέλο με οθόνη αφής 11,6 ιντσών, η οποία μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες και να μετατραπεί έτσι σε ένα tablet. Στο εσωτερικό του έχει επεξεργαστή Intel Celeron N3050, με διπλό πυρήνα χρονισμένο στα 1,6 GHz, μνήμη RAM 2 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB και ανάλυση οθόνης 1366×768 pixels.

Παράλληλα, η Acer παρουσίασε νέους φορητούς υπολογιστές στη σειρά Aspire V με επεξεργαστές Skylake, με τα βλέμματα να στρέφονται πάνω στα μοντέλα Acer Aspire V Nitro, τα οποία διακρίνονται από το μαύρο χρώμα στο πλαίσιό τους.

acer-aspire-nitro

 

Τα μοντέλα αυτά είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές Intel Core i7, με μπόλικη μνήμη RAM και σκληρούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας που φτάνει έως και τα 2ΤΒ, σε εκδόσεις με οθόνη 15 και 17 ιντσών, ενώ ο καταναλωτής μπορεί να διαλέξει μεταξύ εξελιγμένων καρτών γραφικών NVIDIA GeForce GTX στα 2 και τα 4 GB.

Από την άλλη μεριά, η Acer παρουσίασε και το Aspire V 13, το οποίο είναι ένα high end notebook σε διαστάσεις που δεν διαφέρουν από εκείνες ενός ultrabook.

AcerRevo

 

Από την άλλη μεριά το Acer Revo Build Series είναι ένας desktop υπολογιστής, ο οποίος μπορεί να συντεθεί από διαφορετικά κομμάτια που συνδέονται μαγνητικά μεταξύ τους και έτσι να προκύψει το σύστημα που επιθυμεί ο χρήστης. Πρόκειται για ένα mini tower με διαστάσεις 127×127 χιλιοστά, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί παντού.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria