Νέο επιχειρηματικό κέντρο ενημέρωσης από τη Lenovo - OlaDeka

Νέο επιχειρηματικό κέντρο ενημέρωσης από τη Lenovo

Lenovo-EBC reception area_pic1_1

Ο πρόεδρος της Lenovo EMEA, Eric Cador, εγκαινίασε επισήμως το EMEA Επιχειρηματικό Κέντρο Ενημέρωσης (EBC), στα πλαίσια του πελατοκεντρικού προσανατολισμού της εταιρείας.

Το νεοσύστατο EMEA EBC κέντρο αποτελεί μια σύγχρονη εγκατάσταση ενημέρωσης και συγκριτικής αξιολόγησης. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες παρουσίασης, το κέντρο θα παρέχει ένα άνετο και διαδραστικό περιβάλλον συζήτησης, όπου πελάτες και συνεργάτες θα μπορούν να συνδέονται με βασικούς εταίρους της βιομηχανίας, ειδικούς εμπειρογνώμονες της Lenovo, προγραμματιστές και στελέχη.

Η έδρα του κέντρου είναι στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει τις ικανότητες και την τεχνογνωσία της Lenovo ως ένας αξιόπιστος επιχειρηματικός συνεργάτης που υποστηρίζει επιχειρήσεις σε όλη την περιοχή και ενθαρρύνει την καινοτομία.

Lenovo-Briefing rooms_pic3

Επιπλέον, το κέντρο θα φιλοξενήσει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο από στρατηγικά σεμινάρια και τεχνολογικές εκδηλώσεις προσαρμοσμένες σε μεταπωλητές, διανομείς και ολοκληρωτές. Το EMEA Επιχειρηματικό Κέντρο Ενημέρωσης και το κέντρο δεδομένων του, επίσης, φιλοξενεί το LENOX, το supercomputer της Lenovo που κατατάχθηκε στο TOP500 και το Παγκόσμιο εργαστήριο SAP Έρευνας & Εξέλιξης.

Lenovo-Showcase area_pic2

Το EMEA EBC αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους κορυφαίους συνεργάτες της βιομηχανίας, αξιοποιεί τη γνώση και τις εξειδικευμένες γνώσεις της Intel, Emerson Network Power, QLogic, Red Hat και Samsung Semiconductor, ανάμεσα σε έναν αριθμό από άλλους τεχνολογικούς εταίρους που συμβάλλουν στην ιδέα του EBC.

Lenovo HPC

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το EMEA Επιχειρηματικό Κέντρο Ενημέρωσης (EBC) εγκαινιάστηκε μετά την έναρξη λειτουργίας του Παγκόσμιου HPC (Πληροφορική Υψηλής Επίδοσης) καινοτόμου Κέντρου της Lenovo στην Στουτγάρδη τον περασμένο Μάρτιο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria