Διαρροή τεχνικών στοιχείων για τα νέα Lumia της Microsoft - OlaDeka

Διαρροή τεχνικών στοιχείων για τα νέα Lumia της Microsoft

new lumias 02

Τρεις είναι οι νέες συσκευές που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Microsoft στο επερχόμενο event της, τα Lumia 950, Lumia 950 XL και Lumia 550.

Αυτές οι τρεις συσκευές θα είναι οι πρώτες Windows 10 Mobile προτάσεις στην οικογένεια Lumia που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο event της Microsoft που θα λάβει χώρα στις 6 Οκτωβρίου, στη Νέα Υόρκη. Το Microsoft Lumia 950 XL θα έχει οθόνη διαγωνίου 5.7 ιντσών, ανάλυσης QHD, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, αναγνώστη ίριδας ματιού και μπαταρία χωρητικότητας 3300 mAh. Η κάμερα πίσω θα είναι 20 Megapixel και 5 Megapixel η selfie camera.

To Microsoft Lumia 950 θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5.2 ιντσών, ανάλυσης QHD, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, όμοια όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, με μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh. To Microsoft Lumia 550 θα είναι μία προσιτή πρόταση στην οικογένεια των Windows 10 Mobile συσκευών, με οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon στο 1 GHz, μνήμη RAM 1 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 8 GB. H πίσω κάμερα του προσιτού αυτού μοντέλου θα είναι 5 Megapixel, ενώ η μπροστινή θα είναι στο 1 GB. H χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι στα 1905 mAh.

Μένει τώρα να δούμε και την επίσημη παρουσίαση όλων των νέων Lumia στο επερχόμενο event της Microsoft.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria