Συνεργασίες της Microsoft για το Surface Pro

Αρχική » Τεχνολογία » Συνεργασίες της Microsoft για το Surface Pro

Surface-3-01

Η Microsoft προωθεί το Surface Pro συνάπτοντας συνεργασίες με την Dell και την HP προκειμένου να μπει το tablet της σε εργασιακούς χώρους. 

Οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή της Microsoft έρχεται να προλάβει την επικείμενη ανακοίνωση του iPad Pro της Apple, προκειμένου να μπορέσει να αυξήσει τις πωλήσεις του Surface Pro, ξεκινώντας τη διάθεσή του μέσα από το δίκτυο της Dell και της HP, εκτός από το δικό της κανάλι διανομής. Στο δίκτυο των συνεργατών της Microsoft ανήκει και η Accenture.

H συνεργασία των εταιρειών έχει πάρει το όνομα Surface Enterprise Initiative, ενώ πέρα από τις προαναφερθείσες εταιρείες αναμένεται να προστεθούν και άλλες στο κοντινό μέλλον. Μαζί με τη διάθεση των Surface Pro tablets, οι εταιρείες θα αποκτήσουν και τα Windows 10, μαζί με κάποιο πακέτο υποστήριξης.

Surface-03-03

Ειδικά, στην περίπτωση της Dell, θα υπάρξει πώληση των Surface Pro tablets μέσα από Dell.com/us/business. Αυτό αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2016, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις κινήσεις που αναμένεται να κάνει και η HP.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της Surface Enterprise Initiative, τα επαγγελματικά tablets της Microsoft θα συνοδεύονται και από το κατάλληλο πακέτο υποστήριξης από τα σημεία πώλησής τους σε διάφορες αγορές.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια