Εταιρείες στοιχήματος: Ποιό θα είναι το πρώτο και ποιό το τρίτο κόμμα

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Κοζάνη » Εταιρείες στοιχήματος: Ποιό θα είναι το πρώτο και ποιό το τρίτο κόμμα

stoix9Οι εκλογές πλησιάζουν και ακόμη και οι εταιρίες στοιχημάτων αρχίζουν να προσφέρουν στοιχήματα αναφορικά με την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου.

Μέχρι στιγμής, περίπου 10 ημέρες, πριν τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για να είναι ξανά (μετά τον Ιανουάριο) πρώτο κόμμα στην χώρα. Η εταιρία «Stoiximan» δίνει χαρακτηριστικά την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με 1.50 απόδοση, ενώ τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με λιγότερες πιθανότητες καθώς την προσφέρει με 2.50 απόδοση.

Μάλιστα, πιο πιθανό δίνεται η διαφορά να είναι πάνω από 1.5% με την απόδοση να έχει 1.80, ενώ 1.95 δίνει να έχει λιγότερο από το συγκεκριμένο ποσοστό.

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Αναφορικά με το τρίτο κόμμα στις προσεχείς εκλογές, η Χρυσή Αυγή προσφέρεται με 1.36, κάτι που την κάνει αυτόματα μεγάλο φαβορί για την 3η θέση.

Απο εκεί και πέρα, πιο πιθανό για τρίτο κόμμα εν συνεχεία είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 8 απόδοση, το ΚΚΕ με 10 απόδοση, το Ποτάμι με 13 απόδοση και η Λαϊκή Ενότητα ακολουθεί με 15 απόδοση.

Τέλος, αναφορικά με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη πιο πιθανό δίνεται να μπει στη Βουλή, καθώς προσφέρεται με 1.75 να έχει πάνω από 3,75%, ενώ για μικρότερο ποσοστό δίνεται με 2 απόδοση.

www.iefimerida.grΠηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια