Ξενοδοχείο η "Βουλή". Όταν οι εκπρόσωποι του λαού κοιμούνται στα έδρανα περιμένοντας την ψηφοφορία

Κάτι οι ενστάσεις της προέδρου της Βουλής, λίγο που η κυβέρνηση δεν προλάβαινε να γράψει όλα τα νομοσχέδια του μνημονίου και έφερνε τροπολογίες στις επιτροπές, για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά η ελληνική βουλή συνεδρίασε από τις 02.00 τα χαράματα, ως το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να συζητήσει και να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο.

Φυσικά η ολονυκτία δεν είναι εύκολο πράγμα και έτσι πολλοί από τους βουλευτές προσπάθησαν να ξεκλέψουν μερικά λεπτά προκειμένου να κοιμηθούν όπως, όπως στα έδρανα της βουλής. Ο φωτογραφικός φακός φυσικά δεν θα άφηνε το πρωτοφανές αυτό περιστατικό να περάσει στα αζήτητα και έτσι προέκυψε το πιο ξεχωριστό κοινοβουλευτικό φωτορεπορτάζ που έχουμε δει ποτέ.

Αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Φίλης πήγε στα πίσω, πίσω έδρανα να πάρει έναν υπνάκο. Έτσι για να πάρει δυνάμεις να αντιμετωπίσει την “ακάματη” Ζωή.

Στη συνέχεια όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άντεξε και έκλεισε τα μάτια καθισμένος στο πρώτο, πρώτο έδρανο, όπως προβλέπεται για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.

Τώρα ή που ο Γιάνης στοχάζεται το μέλλον ή που αναγκάστηκε και αυτός να κοιμηθεί ελαφρά για να έχει δυνάμεις για το βροντερό όχι της συνέχειας.

Αντίστοιχα και ο υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής δεν άντεξε το μαραθώνιο και κοιμήθηκε στα έδρανα της κυβέρνησης.

Και οι κοιμισμένοι, ταλαιπωρημένοι βουλευτές που κοιμούνταν όπως, όπως στην αίθουσα της ολομέλειας δεν έχουν τέλος:

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria