Καλοκαιρινά σεμινάρια μουσικής στις Πρέσπες - OlaDeka

Καλοκαιρινά σεμινάρια μουσικής στις Πρέσπες

Ξεκινούν σε μια βδομάδα, τα δύο καλοκαιρινά μουσικά σεμινάρια στον Δήμο Πρεσπών που θα διαρκέσουν από τις 18 έως και 22 Αυγούστου 2015, συγκεκριμένα:

• 4ος κύκλος εντατικών μαθημάτων κλασικής κιθάρας (masterclass)
• 3ο Σεμινάριο «η τέχνη της ερμηνείας της μουσικής»

Διδάσκουσα στο masterclassείναι η η Λουκία Σαμούρκα, εξαίρετη κιθαρίστρια με πολυετή παρουσία στον μουσικό χώρο, που διδάσκει στο «Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης».

Στο σεμινάριο «η τέχνη της ερμηνείας της μουσικής», θα διδάξει ο Δημήτρης Γούζιος, κορυφαίος τσελίστας – πρώτος μουσικός της «Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών», ο οποίος συγκαταλέγεται στους πιο έμπειρους διδασκάλους μουσικής και μέχρι σήμερα διδάσκει στο «Ωδείο Φίλιππος Νάκας Αθηνών» και στο «Ωδείο Αθηνών».

Στο πρόγραμμα των 2 σεμιναρίων περιλαμβάνονται ανοιχτά ατομικά μαθήματα κλασικής κιθάρας και διδασκαλία μουσικού συνόλου για σπουδαστές οποιουδήποτε οργάνου και επιπέδου. Τα δύο σεμινάρια θα ολοκληρωθούν με συναυλία στην οποία θα λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες μαθητές, οι διδάσκοντες και άλλοι μουσικοί.

Τα ατομικά μαθήματα και η διδασκαλία μουσικών συνόλων θα γίνονται στο ανακαινισμένο κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών, από το πρωί, μέχρι και το απόγευμα. Στην καταληκτική συναυλία λαμβάνουν μέρος όλοι οι συμμετέχοντες σπουδαστές και οι διδάσκοντες.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα συμμετοχής περιορισμένου αριθμού σπουδαστών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής και να την στείλουν με μέχρι τις 15 Αυγούστου 2015, στην διεύθυνση: [email protected] ή με φαξ στο 2385051471 με την ένδειξη «Κοινωφελής Επιχείρηση, για το 4οmasterclassΠρεσπών»
 

Το κόστος συμμετοχής είναι 100 € για τις 25 ώρες που διαρκούν συνολικά τα μαθήματα και των δύο σεμιναρίων. Στους συμμετέχοντες που θα πρέπει να φιλοξενηθούν, παρέχεται διαμονή σε ξενοδοχειακές μονάδες στις Πρέσπες με κόστος 15 €ανά κλίνη.

Την διοργάνωση του 4ου Master Class Κλασικής Κιθάρας και του 3ου σεμιναρίου «η τέχνη της ερμηνείας της μουσικής» έχει αναλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πρεσπών και το όλο εγχείρημα στηρίζεται από το Δήμο, ιδιωτικούς φορείς και γονείς μαθητών.
Για περισσότερες πληροφορίες: Σόνια Χαραλαμπίδου 6974.86.96.20

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria