Δραχμόβιους στη Βουλή καταγγέλλει ο Τέρενς Κουίκ

Αρχική » Ελλάδα » Δραχμόβιους στη Βουλή καταγγέλλει ο Τέρενς Κουίκ

Ζητά να δοθεί απάντηση σε όσους υποστηρίζουν τη δραχμή τους οποίους κατηγορεί ότι ταυτίζονται με το Σόιμπλε και θέλουν την Ελλάδα εκτός ΕΕ, διαλυμένη και σε κατάρρευση.

Με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωσε την απόφαση των ΑΝΕΛ να στηρίξουν με γνώμονα την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αλλά και την ταύτιση με το Μαξίμου στον πόλεμο με την Αριστερή Πλατφόρμα.

«Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι πολλά από τα μέτρα που θα ψηφιστούν απόψε δεν είναι δύσκολα. Αν και κάποια άλλα είναι απαραίτητα για τον εξορθολογισμό του ελληνικού κράτους που πρέπει επιτέλους να γίνει» είπε ο κ.Κουίκ προσερχόμενος στη Βουλή.

«Δεν μπορώ να μπω στη λογική εκείνων που ταυτίζονται με τη λογική του Σόιμπλε και του οποιουδήποτε άλλου μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο που θέλουν να δουν την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός Ευρωζώνης, μια Ελλάδα διαλυμένη και σε πλήρη κατάρρευση» πρόσθεσε, καταλήγοντας:

«Πρέπει όλοι οι βουλευτές να αντιληφθούν ότι δεν είναι δυνατόν η πατρίδα μας να παραδοθεί στα χέρια των δραχμόβιων που επιχειρούν αυτή τη στιγμή μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου να κάνουν το δικό τους «πάρτι».

Ως ανυποχώρητος Ευρωπαϊστής και θέλοντας να ξαναδώ μια ισχυρή Πατρίδα, ζητώ να δοθεί απόψε η κατάλληλη απάντηση σε όλους αυτούς τους δραχμόβιους».

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια