Αταλάντη: Έκλαιγε το μωρό και τους έσωσε τη ζωή – Απίστευτο τροχαίο

Αρχική » Ελλάδα » Αταλάντη: Έκλαιγε το μωρό και τους έσωσε τη ζωή – Απίστευτο τροχαίο

Δείτε φωτογραφίες – Σταμάτησαν σε πάρκινγκ και βγήκαν από το αυτοκίνητο να το ηρεμήσουν – Λίγα λεπτά μετά ένα άλλο εκτός ελέγχου αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό τους και το διέλυσε

Τύχη βουνό είχαν γονείς με το μωρό τους, σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. Και οι δυο, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο γιατί έκλαιγε το μωρό, ενώ δευτερόλεπτα  μετά το αυτοκίνητό τους κυριολεκτικά διαλύθηκε, όταν άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, στο 142ο χλμ, κοντά στην Αταλάντη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο ασημί αυτοκίνητο που βλέπετε εντελώς κατεστραμμένο στις φωτογραφίες, επέβαινε ένα ζευγάρι με το μωρό τους. Επειδή ήθελαν να το αλλάξουν σταμάτησαν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπάρχει λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης. Επειδή το μωρό όμως έκλαιγε βγήκαν από το αυτοκίνητο και το έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Σέρβος οδηγός ενός τεράστιου Audi χάνει τον έλεγχο και αφου παρασύρει τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, πεφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο.

Ευτυχώς ούτε οι τρεις επιβάτες του Audi τραυματίστηκαν, αφου παρά την σφοδρή σύγκρουση η καμπίνα του παρέμεινε σχεδόν άθικτη και οι επιβάτες βγήκαν με εκδορές.

Οι γονείς και το μωρό σταθήκαν δυο φορές τυχεροί, αφου από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν.

Πηγή: lamiareport.gr

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια