BANKINGNEWS: Ο πολιτικός διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχει ιστορικό προηγούμενο – Μια καραμπίνα για σκοποβολή άλλοθι της καθοδηγούμενης δικαιοσύνης

Αρχική » Διάφορα » BANKINGNEWS: Ο πολιτικός διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχει ιστορικό προηγούμενο – Μια καραμπίνα για σκοποβολή άλλοθι της καθοδηγούμενης δικαιοσύνης

BANKINGNEWS: Ο πολιτικός διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχει ιστορικό προηγούμενο  – Μια καραμπίνα για σκοποβολή άλλοθι της καθοδηγούμενης δικαιοσύνης

Η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής προκαλεί την κοινή γνώμη…
(upd)Δεν έχει υπάρξει ιστορικό προηγούμενο.


Το 50% της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένο, οι 8 από τους 16 βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί με ένα διάτρητο
κατηγορητήριο, κατηγορητήριο που δείχνει πολιτικό δόλο, πολιτικές σκοπιμότητες, πολιτικά κίνητρα, πολιτικά κατευθυνόμενη δικαιοσύνη είναι το συμπέρασμα…της κοινής γνώμης.
Το 50% των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί. 

Τα περί εγκληματικής οργάνωσης…και άλλα συναφή φαιδρά επιχειρήματα δεν τα πιστεύουν ούτε οι συντάκτες της δικογραφίας δηλαδή οι δύο κυρίες ανακρίτριες και ο εισαγγελέας. 

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κατηγορητήριο είναι διάτρητο, αποδεικνύουν πολιτικό μένος και μίσος και όπως η πλειοψηφία της κοινωνίας πιστεύει….θα καταπέσουν στο δικαστήριο.
Οι εξελίξεις περί την Χρυσή Αυγή, αποδεικνύουν και τον πανικό της κυβέρνησης και ειδικά του Α. Σαμαρά ο οποίος γνωρίζοντας τι επέρχεται προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στην εξουσία. 

Από την μια προσπαθώντας να εξολοθρεύσει πολιτικούς αντιπάλους από την άλλη προσπαθώντας να κερδίσει πολιτικό χρόνο…καθώς το πολιτικό του τέλος πλησιάζει.
Όλο αυτό το διάστημα η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τα δικαστικά έκτροπα, παρακολουθεί την χυδαιότητα απόρροια της όσμωσης δικαστικής και πολιτικής εξουσίας με βάση….τα όσα αποκάλυψε ο Μπαλτάκος πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.
Δύο ανακρίτριες και ένας εισαγγελέας με ένα προκλητικό και απαράδεκτο τρόπο, αποφασίζουν ποιος θα προφυλακιστεί, ποιος θα τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό, σε ποιον θα απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.

Ενώ επιχειρηματίες κατηγορούνται για βαρύτητα αδικήματα του οικονομικού εγκλήματος παραμένουν εκτός φυλακής ή αποφυλακίζονται.

Όλες οι περιπτώσεις τρανταχτών ονομάτων του επιχειρείν που εμπλέκονται με την δικαιοσύνη είναι εκτός φυλακής.

Προφανώς και διαθέτουν όπως ο καθένας το τεκμήριο της αθωότητας αλλά φθάσαμε στην αντίπερα όχθη. 

Με προκλητικό τρόπο, απαράδεκτο στα χρονικά της δικαιοσύνης συντελέστηκε δικαστικό έγκλημα όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο Ν. Αντωνιάδης. 

Τι μας είπε ο δικηγόρος του Κασιδιάρη τον οποίον προφυλάκισαν με το επιχείρημα ότι κατείχε 2 όπλα νόμιμα μάλιστα, δύο κυνηγητικά όπλα δύο καραμπίνες που χρησιμεύουν για κυνήγι πτερωτών (τρυγόνες, κοτσύφια, ορτύκια) ή για σκοποβολή. 

Ο Αντωνιάδης μας αποκάλυψε ότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ο Κασιδιάρης να κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση επειδή είχε δύο όπλα νόμιμα εκ των οποίων το ένα του πατέρα του, ενώ πριν ένα χρόνο άλλος δικαστής είχε καταλήξει ότι…δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα δύο κυνηγετικά όπλα για τα οποία υπάρχουν νόμιμες άδειες. 

Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο «εγκληματίας» Ηλίας Κασιδιάρης προμηθεύει με όπλα την Χρυσή Αυγή….και τα όπλα αυτά είναι δηλωμένα κυνηγετικά για… κυνήγι ή σκοποβολή. 

Ένα όπλο πέραν από τον σειριακό αριθμό μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του και από την βελόνα του κλείστρου στο χτύπημα που προκαλεί στο καψύλι του φυσιγγίου για όσους γνωρίζουν πως πραγματοποιούνται οι έλεγχοι στα όπλα κατά τον βαλλιστικό έλεγχο.
Ο «εγκληματίας» Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής θα χρησιμοποιούσε δύο όπλα για εγκληματικές πράξεις όντας αυτά δηλωμένα;

Συν τοις άλλοις τα όπλα αυτά έχουν πολύ μικρό δραστικό βεληνεκές μόλις στα 35-38 μέτρα και πουθενά στον πλανήτη δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τα λειόκανα για οργανωμένες εγκληματικές πράξεις. 

Η υπόθεση ξεπερνάει τα όρια της βλακείας. 

Συνήθως χρησιμοποιούνται αυτόματα ή ραβδωτά που έχουν και ωφέλιμο και δραστικό βεληνεκές εκατοντάδες μέτρα. 

Τα γράφουμε όλα αυτά γιατί οι δύο ανακρίτριες και ο εισαγγελέας θα έπρεπε να γνωρίζουν αυτές τις λεπτομέρειες, αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες περί όπλων και οπλοκατοχής.
Δυστυχώς έδειξαν ή ότι είναι επικίνδυνα άσχετοι ή ότι είναι επικίνδυνα κατευθυνόμενοι.
Οι κατηγορίες κατά του Κασιδιάρη δεν είναι απλά γελοίες είναι προσβλητικές στον κοινό νου. 

Πριν ένα χρόνο ελέχθησαν τα δύο όπλα και κρίθηκαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ένα χρόνο μετά από τους 3 προκλητικά προκατειλημμένους δικαστές….να θεωρούνται πρόβλημα. 

Είναι προφανές ότι οι 3 δικαστές δεν αποτελούν την ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Κάθε πράξη που προκαλεί το λαϊκό αίσθημα και προσβάλει τον κοινό νου πρέπει να δέχεται κριτικής. 

Στη προκειμένη περίπτωση η απόφαση των 2 ανακριτριών και του εισαγγελέα ήταν απύθμενα απαράδεκτες, προσβλητικές, εμπεριέχουν δόλο και σκοπιμότητες και προσβάλουν τον θεσμό της δικαιοσύνης γιατί ο πολίτης μετά από τέτοιες αποφάσεις θα χάσει την πίστη και την εμπιστοσύνη του στην δικαιοσύνη. 

Με τέτοιες προσβλητικές αποφάσεις η κοινωνία θα άρει την εμπιστοσύνης της στον θεσμό της δικαιοσύνης.

Το δικαστικό σώμα πρέπει να παρέμβει και να δώσει βαρύτητα στα δικαστικά και συνταγματικά έκτροπα που λαμβάνουν χώρα.
Ο Κασιδιάρης – ανεξαρτήτως αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του – είναι μαχητικός και προφανώς ενοχλούσε την καταρρέουσα εξουσία. 

Επειδή την ενοχλούσε, έπρεπε να προφυλακιστεί είχε σχεδιαστεί και προαποφασιστεί να προφυλακιστεί. 

Αυτό δείχνει όχι απλά δόλο δείχνει ότι υπάρχει ένα αδίστακτο σύστημα που προσπαθεί να εξολοθρεύσει τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Οι συνεχείς προφυλακίσεις θα έχουν αντίκτυπο στην εκλογική δυναμική της Χρυσής Αυγής;

Παρ΄ ότι έχουν προφυλακιστεί 8 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τρόπο απαράδεκτο και προσβλητικό στην τελευταία δημοσκόπηση αποδείχθηκε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ενισχύονται. 


Είναι εύλογο γιατί η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι συνειδητοποιημένη.
Προφανώς μπορεί να προκληθούν ορισμένα οργανωτικά θέματα αλλά δεν θα έχουν επίδραση στους ψηφοφόρους. 

Η Χρυσή Αυγή θα εξέλθει πιο ενδυναμωμένη από αυτή την μεγάλη πολιτική δίωξη την μεγάλη δοκιμασία που περνάει.

Τι αναφέρει στο υπόμνημα ο Κασιδιάρης

«Κατηγορούμαι ότι με τα δύο όπλα του κατηγορητηρίου, τα οποία είχα «μετασκευάσει» και «τροποποιήσει», είχα σκοπό να εφοδιάσω «εγκληματική οργάνωση», προκειμένου να εξοντωθούν (με τα όπλα αυτά) οι «πολιτικοί και φυλετικοί της εχθροί».
Θέλοντας δε να καταδείξει όπως λέει «τη φαιδρότητα» της σε βάρος του κατηγορίας» αναφέρει:


«Είναι πραγματικά παράδοξο να πρέπει να δώσω εξηγήσεις για το με αριθμό σειράς «L1576245» λειόκανο επαναληπτικό όπλο (καραμπίνα-Pump action), δεδομένου ότι αυτό ανήκει στον πατέρα μου, Παναγιώτη Κασιδιάρη, στο όνομα του οποίου είχε εκδοθεί και η σχετική άδεια, και το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην οικία επί της οδού Θρακών αρ. 13 στο Πικέρμι Αττικής, στην οποία διαμένω και εγώ, ουσιαστικά φιλοξενούμενος από τους γονείς μου.

Το γεγονός της απόκτησης του εν λόγω όπλου από τον πατέρα μου, της έκδοσης της σχετικής αδείας κυνηγετικού όπλου στο όνομά του και της κατοχής του από αυτόν, ΟΥΔΕΠΟΤΕ αμφισβητήθηκε, από την ημέρα της έρευνας στην ανωτέρω οικία (28.9.2013) έως το αίτημα για άρση της ασυλίας μου και τη σημερινή απολογία μου ενώπιόν Σας.
Παρά ταύτα, κατηγορούμαι και για αυτό το όπλο. Σε κάθε, όμως, περίπτωση, επειδή «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», θα σας απαντήσω και για αυτό, αφού η Γνωμοδοτική Έκθεση που συνεργάτη από τον κ. Γεώργιο Β. Ραυτογιάννη [Δικαστικό Πραγματογνώμονα / Βαλλιστικό, Ειδικό σε θέματα Εξέτασης Πυροβόλων Όπλων ΕΛ.ΑΣ. ε.α.) αφορά και στο όπλο του πατέρα μου. Κατηγορούμαι, λοιπόν, ότι με τα … δύο (2) αυτά όπλα «προμήθευα» την εγκληματική οργάνωση με σκοπό την …«εξόντωση των πολιτικών και φυλετικών εχθρών» της: Η φαιδρότητα της κατηγορίας είναι, πιστεύω, αυταπόδεικτη.
Εάν στο ποσοτικό στοιχείο προσθέσει κανείς και την ασύλληπτου παραλογισμού παραδοχή ότι εγώ διευθύνω μία εγκληματική οργάνωση και την προμηθεύω με όπλα, πλην όμως τα όπλα αυτά είναι … καταχωρημένα με νόμιμες άδειες, που σημαίνει ότι κάθε πυροβολισμός έχει … ταυτότητα «Κασιδιάρης», αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της φαιδρότητας της κατηγορίας.

Κάθε φυσίγγι έχει την ταυτότητα τη δική μου (ή του πατέρα μου): Είναι σαν να μοίραζα κάρτες με τα στοιχεία μου και τα τηλέφωνά μου και να έγραφα πάνω «διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης»… 

Το δικό μου κυνηγετικό όπλο, για το οποίο είχα λάβει νόμιμη άδεια, το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά για σκοποβολή:

Είμαι αθλητής της σκοποβολής από 1.1.2000 μέχρι σήμερα (14 συναπτά έτη). Έχω μετάσχει σε εκατοντάδες αγώνες και ασκούμαι συστηματικά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα στο άθλημα της σκοποβολής μέχρι και σήμερα».

Εν κατακλείδι, συνεχίζει:
«Η καραμπίνα Mossberg που κατείχα με τη σχετική άδεια χρησιμοποιείται από εμένα αποκλειστικά για σκοποβολή, και για το λόγο αυτό και φέρει το ειδικό αντικραδασμικό κοντάκιο που χρησιμοποιούν όλοι οι αθλητές σκοποβολής (και το οποίο εισάγεται νόμιμα στη χώρα και πωλείται στην ελεύθερη αγορά χωρίς να ζητείται καμία σχετική άδεια από τον αγοραστή: 

Το όπλο βρέθηκε αποθηκευμένο και κλεισμένο σε θήκη εντός της οικίας μου.
Ο μειωτήρας βρισκόταν εντός της θήκης των καθαριστικών του όπλου, καθώς είχε προηγηθεί λύση, αρμολόγηση και καθαρισμός του, αλλά δεν κατασχέθηκε.
Άλλωστε στην οικεία μου δεν υπήρχαν ούτε βρέθηκαν πυρομαχικά, γεγονός που αποδεικνύει άνευ άλλου ότι το όπλο χρησιμοποιείται μόνο για σκοποβολή, καθώς προμηθεύομαι από το σκοπευτήριο όσα πυρομαχικά καταναλώνω στις προπονήσεις μου.
Περαιτέρω, παραπέμπω στο από 30.9.2013 ενημερωτικό σημείωμα της Δ.Ε.Ε., στο οποίο βεβαιώνεται ότι τα επίδικα όπλα δεν σχετίζονται με ταξινομημένες υποθέσεις του αρχείου της υπηρεσίας. Είναι, δε, απολύτως βέβαιον ότι στα πλαίσια της εξαντλητικής έρευνας που έχει διενεργηθεί από την ημέρα της έρευνας στην οικία μας έως σήμερα, θα είχε υπάρξει κάποιο στοιχείο, κάποια μαρτυρία, ότι έστω ένα από τα δύο επίδικα όπλα, είτε είχε χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή, κάπου, κάποτε, είτε είχε βρεθεί στα χέρια τρίτου προσώπου, κάποια στιγμή, κάπου, κάποτε, ώστε να «δικαιολογηθεί» η κατηγορία της «προμήθειας» της «εγκληματικής οργάνωσης».

(πρώτη ενημέρωση 11 Ιουλίου 2014, 08:14)

www.bankingnews.gr

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια