Το 20% αγγίζει η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις δυτικών πρεσβειών! – Kαταρρέει η ΝΔ! (βίντεο)

Αρχική » Διάφορα » Το 20% αγγίζει η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις δυτικών πρεσβειών! – Kαταρρέει η ΝΔ! (βίντεο)

Ραγδαία υποχώρηση, ιστορικά μη αναστρέψιμη των ποσοστών των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις δυτικών πρεσβειών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι εμφανές ότι οι ψηφοφόροι γυρνούν την πλάτη τους στη ΝΔ
και στο ΠΑΣΟΚ με το τελευταίο μάλιστα να καθίσταται αμφίβολη ακόμα και η είσοδός του στη Βουλή.

Σημειώνουμε ότι οι δημοσκοπήσεις των πρεσβειών είναι πολύ πιο έγκυρες από τις έρευνες – ανέκδοτα που πραγματοποιούνται κατόπιν παραγγελιών από τα κανάλια και τις εφημερίδες γιατί δεν έχουν το κίνητρο να “φορμαριστούν” τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας, που έγινε σε πανελλαδικό δείγμα 2.000 ατόμων με τη μέθοδο της κάλπης, έχει διαμορφωθεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα, με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο Σύριζα κατακτά την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και… δεύτερο κόμμα τη Χρυσή Αυγή, η οποία μετά τις τις διώξεις και τις παράνομες συλλήψεις δείχνει να έχει εκτοξευτεί στο 17,5% ως πρόθεση ψήφου. Η ΝΔ ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο 5,5%, οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2% και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων.

Η δημοσκόπηση της βρετανικής πρεσβείας δίνει τα εξής αποτελέσματα: ΣΥΡΙΖΑ 27,5 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18% Ν.Δ 17,0 % ΑΝΕΛ 5,5% ΚΚΕ 7,5 % ΠΑΣΟΚ 3,5 %. Ότι δεν διαβάζετε είναι εκτός βουλής!

makeleio

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια