Στις 30 Νοεμβρίου ‘’λουκέτο’’ στο 585 του Άργους Ορεστικού - OlaDeka

Στις 30 Νοεμβρίου ‘’λουκέτο’’ στο 585 του Άργους Ορεστικού

Ο σχεδιασμός του ΚΥΣΕΑ για την ολοκληρωτική εξαφάνιση του στρατού από το νομό Καστοριάς, έχει λάβει πλέον την τελική του μορφή

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, για την δεδομένη κατάργηση της 15ηςΤαξιαρχίας και την υποβάθμισή της ως Σύνταγμα…
αναμένεται κάτι χειρότερο αφού ούτε και ως Σύνταγμα θα παραμείνει καθότι αυτό θα είναι επιστρατευόμενο (δηλαδή σε κουτιά)!!!

Επίσης δεδομένο θεωρείται το κλείσιμο του Τάγματος Υποστηρίξεως και του Λόχου Διαβιβάσεων, ενώ επαληθεύονται και οι φόβοι για το κλείσιμο του 585 ΤΠ στο Άργος Ορεστικό!!!

Σύμφωνα λοιπόν με το χρονοδιάγραμμα της ‘’εξόντωσης’’ του στρατού από την Καστοριά, το 585 ΤΠ στο Άργος Ορεστικό κλείνει οριστικά στις 30 Νοεμβρίου 2013. Στο νομό Καστοριάς το μοναδικό στρατόπεδο που θα παραμείνει θα είναι το 574 ΤΠ στο Μανιάκοι με σύνολο μόλις 60 στρατιωτών. Επί της ουσίας δηλαδή η ύπαρξη του στρατού στην Καστοριά θα αγγίζει το ΜΗΔΕΝ!!!

Το εκπληκτικό στην όλη υπόθεση είναι ότι η Καστοριά θα είναι η μοναδική περιοχή της Ελλάδας,η οποία ενώ έχει σύνορα με άλλη χώρα, δεν θα έχει σχεδόν καθόλου στρατό!!!

Τα Ιωάννινα ενισχύονται, η Φλώρινα παραμένει ως τακτική διοίκηση και στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα από ότι είναι σήμερα.

Στην Έδεσσα παραμένει η μεραρχία, στην Βέροια παραμένει η 1η μεραρχία στην Αλεξάνδρεια, η ταξιαρχία ελικοπτέρων, οι καταδρομείς και πολλά άλλα.

Στο Κιλκίς όλα παραμένουν τα ίδια με χιλιάδες στρατό.

Η Θεσσαλονίκη έχει ενισχυθεί με χιλιάδες στρατού κυρίως στην περιοχή της Άσσυρου, στις Σέρρες η ταξιαρχία ναι μεν καταργείται αλλά επί της ουσίας παραμένει ως ενισχυμένο σύνταγμα με την ίδια δύναμη, δεν αλλάζει τίποτα.

Στην Καβάλα συνεχίζει να παραμένει τεθωρακισμένη μεραρχία, στην Πιερία η τεθωρακισμένη ταξιαρχία είναι με φουλ στρατό.

Στην Θράκη δεν το συζητάω εκεί γίνεται ο χαμός με στρατό στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα (χώρα που ανήκει στην Ε.Ε!) ο οποίος ξεπερνάει κατά πολύ όλη την στρατιωτική δύναμη της Δυτικής Μακεδονίας.

Η Λάρισα ενισχύεται με αρμοδιότητες και στρατό, η Αθήνα έχει τόσες χιλιάδες στρατιωτικούς που νομίζεις ότι τα σύνορα μεταφέρθηκαν εκεί, η Πελοπόννησος μετά και από το άνοιγμα του 9ου Συντάγματος Πεζικού στην Καλαμάτα έχει αρκετές χιλιάδες στρατού, στην Κρήτη (η οποία μάλλον θεωρούν πως κινδυνεύει από την Λιβύη) η μεραρχία ζει και βασιλεύει και δεν την πειράζει κανείς.

Η μόνη περιοχή που μένει χωρίς στρατό είναι η Καστοριά!!!

Άμεσα λοιπόν, θα πρέπει να δράσουν οι τοπικοί φορείς ασκώντας ασφυκτική πίεση, προκειμένου να την γλιτώσει η Καστοριά και γίνει ένα ενισχυμένο σύνταγμα όπως άλλωστε έκαναν και άλλες περιοχές. Και φυσικά το ‘’όπλο’’ της Καστοριάς για την διεκδίκηση όχι απλά της παραμονής αλλά και της ενίσχυσης του στρατού στην Καστοριά, είναι η λαθρομετανάστευση, εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών και απίστευτη λαθροϋλοτομία στα βουνά του Γράμου από την γειτονική χώρα της Αλβανίας.kranos.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria