Τρίβουν τα χέρια τους εφορία και κράτος από τις ανακοινώσεις του συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς » Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» - OlaDeka

Τρίβουν τα χέρια τους εφορία και κράτος από τις ανακοινώσεις του συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς » Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ»

Ανακοίνωσε πριν λίγο ο Η. Καλλισθένης πωλήσεις εξήντα εκατομμυρίων ευρώ από Παρασκευή μέχρι χθες.

Τουλάχιστον μετά τις ανακοινώσεις αυτές η κυβέρνηση και οι εισπρακτικοί μηχανισμοί της Καστοριάς θα είναι πολύ χαρούμενοι κ. Πρόεδρε……

Σύνδεσμος Γουνοποιών :

»SOLD OUT H 38 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΣΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, «εξήχθησαν τις τρεις πρώτες ήμερες 889 Παλτό- Ημίπαλτα-Ζακέτες και μπουφάν ενώ η εξαγωγή των δερμάτων ξεπέρασε τα 2600 κομμάτια. Επίσης εξήχθησαν 100 άλλα είδη γουνοποιίας». »

Πρόεδρε μήπως να σβήσουμε κάνα μηδενικό, δεν βγαίνουν τα νούμερα……

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

SOLD OUT H 38 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΣΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Η ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ

«Η 38η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς είναι η πιο επιτυχημένη του θεσμού όχι μόνο γιατί έγινε στο καινούριο κτίριο αλλά γιατί είχε αύξηση πωλήσεων κατά 20 τοις εκατό φθάνοντας τα εξήντα εκατομμύρια ευρώ».

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ο «Προφήτης Ηλίας» κ. Ηρακλής Καλλισθένης με το κλείσιμο των εργασιών της Έκθεσης.

Ο κ. Καλλισθένης ανέφερε ότι «εξήχθησαν τις τρεις πρώτες ήμερες 889 Παλτό- Ημίπαλτα-Ζακέτες και μπουφάν ενώ η εξαγωγή των δερμάτων ξεπέρασε τα 2600 κομμάτια. Επίσης εξήχθησαν 100 άλλα είδη γουνοποιίας».

Ο κ. Καλλισθένης τόνισε ότι «η φετινή επιτυχία μας δημιουργεί την υποχρέωση ώστε η επομένη Έκθεση να είναι ακόμη καλύτερη χωρίς τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν φέτος λόγω κυρίως της ηλεκτροδότησης μια και η ΔΕΗ δεν βοήθησε καθόλου».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς εξέφρασε τέλος το παράπονο ότι «οι φορείς της πόλης δεν βοήθησαν την Έκθεση και ότι όλα όσα έγιναν, έγιναν μόνο από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς».

Την Έκθεση επισκέφτηκαν χίλιοι τριακόσιοι περίπου εμπορικοί επισκέπτες από 38 χώρες.

Ενώ 6.000 ήταν οι υπόλοιποι επισκέπτες.

Το Γραφείο Τύπου

alphafm.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria