ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ - OlaDeka

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ

Σε συνέχεια της συμμετοχής του Δήμου Καστοριάς στην 19η Διεθνή Τουριστική Έκθεση «International Mediterranean Tourism Market 2013» (IMTM 2013) που πραγματοποιήθηκε στην

πόλη Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον περασμένο Φεβρουάριο και των προσκλήσεων που ακολούθησαν σε επαγγελματίες του τουρισμού – τουριστικούς πράκτορες, αρθογράφους σε τουριστικές ιστοσελίδες-τουριστικά περιοδικά κ.τ.λ.- ο Δήμος Καστοριάς φιλοξένησε τις προηγούμενες ημέρες, μεταξύ 29 Μαρτίου και 1 Απριλίου, την κα Tamira Hason και τον κ. Shlomo Zidkiahu . 

Η κα Tamira Hason είναι συγγραφέας που ειδικεύεται σε θέματα τουρισμού. Αρθρογραφεί  για το περιοδικό “The Nature of Things”  το οποίο εκδίδεται στο Ισραήλ και απευθύνεται σε ταξιδιώτες που χαρακτηρίζονται από την αγάπη τους για ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια έκδοση που εμφανίζεται κάθε μήνα σε 60.000 αντίτυπα, 55.000 εκ των οποίων αποστέλλονται σε συνδρομητές και 5.000 πωλούνται σε περίπτερα και βιβλιοπωλεία.
Τα περισσότερα από τα άρθρα της κας Tamira Hason δημοσιεύονται και στην Ynet World Tourism η οποία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς νέες ισραηλινές ιστοσελίδες ειδήσεων και γενικού περιεχομένου. Επιπλέον, αρθρογραφεί για την δημοφιλή ισραηλινή τουριστική ιστοσελίδα “Go Travel», η οποία έχει κατά μέσο όρο κάθε μήνα περίπου 150.000 αναγνώστες. 
Ο κ. Shlomo Zidkiahu είναι ο φωτογράφος του περιοδικού “The Nature of Things”.
  Οι δύο Ισραηλινοί επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους επισκέφθηκαν το Βυζαντινό Μουσείο και ξεναγήθηκαν στις Εκκλησίες της Καστοριάς, το Ντολτσό, το Λαογραφικό Μουσείο, το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, το Σπήλαιο Δράκου, το Μοναστήρι Παναγιάς Μαυριώτισσας, το Ενυδρείο, τον Προϊστορικό Λιμναίο Οικισμό, την ΕΔΗΚΑ. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές τόσο της πόλης της Καστοριάς, όσο και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιώντας επίσκεψη στο Βίτσι και το Γράμμο διαμορφώνοντας έτσι μια πληρέστερη εικόνα των όσων μπορεί να προσφέρει η περιοχή μας στους επισκέπτες της. Κατά την αναχώρησή τους οι δύο επισκέπτες δήλωσαν πραγματικά ενθουσιασμένοι από την διαμονή τους στην Καστοριά και σύντομα θα αποσταλεί και το σχετικό αφιέρωμα το οποίο θα δημοσιευτεί στο Ισραήλ .

                                                                                                                   
Καστοριά, 8 / 04  /2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria