Η συγκλονιστική ιστορία της 69χρονης που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε κλάματα - OlaDeka

Η συγκλονιστική ιστορία της 69χρονης που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε κλάματα

Κανέναν δεν άφησε ασυγκίνητο, ούτε φυσικά την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη που την είχε καλέσει στο πλατό της εκπομπής της, η ιστορία της 69χρονης Βάσως Λογοθέτη η οποία έχασε την κόρη της και τον γαμπρό της και έμεινε μόνη να μεγαλώνει τα δυο εγγόνια της.

Η κυρία Λογοθέτη, έχασε την κόρη της σε ηλικία 39 ετών από καρκίνο. Υστερα από τρία χρόνια ήρθε και το δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια. Πέθανε ο γαμπρός της με αποτέλεσμα τα δυο εγγόνια της να μείνουν ορφανά.

«Είναι αγώνας διπλός τον οποίο προσπαθώ να ισορροπώ. Να είμαι και γιαγιά, να είμαι και μαμά» εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η 69χρονη προσθέτοντας: «Θέλω δύο μέρες να κλειστώ σε ένα δωμάτιο και να κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο όμως δεν έχω το δικαίωμα αυτό. Η προτεραιότητά μου είναι να αναθρέψω σωστά τα εγγόνια μου» ξεκαθαρίζει.

Οσον αφορά το πώς χειρίζεται το θέμα των παιδιών όταν αυτά ζητούν την μητέρα τους η κυρία Λογοθέτη εξήγησε πως τα δυο αγοράκια -τα οποία ήταν 2,5 ετών το ένα και εννέα μηνών το άλλο όταν αυτή χάθηκε- γνωρίζουν όλη την αλήθεια για το χαμό της μητέρας τους. «Οταν καμιά φορά μου λέει ο Νικόλας για την μαμά του, του λέω έχεις δίκιο, σε πονάει πολύ όπως πονάει και εμένα. Είμαστε στην ίδια θέση και οι δύο. Εσύ έχεις χάσει την μαμά και εγώ την κόρη μου. Τι να κάνουμε όμως Νικόλα; –του λέω-. Έτσι είναι η ζωή. Τα έχουμε πει», ανέφερε χαρακτηριστικά η 69χρονη.

Η συγκλονιστική ιστορία της Βάσως Λογοθέτη δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν, ούτε φυσικά την παρουσιάστρια, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα. Η φωνή της λύγισε, τα δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια της, όπως και όλων όσοι παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα την εκπομπή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria