Μικτές: Με Καστοριά την Πέμπτη - OlaDeka

Μικτές: Με Καστοριά την Πέμπτη

Tην Πέμπτη 3/1/13 συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα νεαρά ταλέντα της Ημαθίας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποδομής των Μικτών Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΟ. Οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Ημαθίας (φωτο από την ομάδα των Παίδων στα Γρεβενά), θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια.

Η ομάδες της Ημαθίας ως γνωστό μετέχουν στην 3η Περιφέρεια με τις αντίστοιχες ΕΠΣ Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας. Το αξιοσημείωτο της φετινής διοργάνωσης είναι ο περιορισμός των 96άρηδων στους Νέους, αφού μόνο έξι (6) παίκτες μπορούν να είναι στην 18άδα και να αγωνίζονται μέχρι τέσσερεις (4), καθώς επίσης και ο απεριόριστος αριθμός συμμετοχής εκπαιδευομένων και ερασιτεχνών από ιδρυτικά τμήματα των ΠΑΕ στην ομάδα των Παίδων (1999-2000).

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι, ο ενωσιακός προπονητής είδε να δίνουν το παρόν, από 24 παίκτες για κάθε τμήμα. Μάλιστα στην προπόνηση πήραν μέρος και οι Κοσμάς και Ιωάννου που αν και τραυματίες, ακολούθησαν όμως ατομικό πρόγραμμα λόγω κάποιων ενοχλήσεων. Οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν κανονικά την προπόνηση που διήρκησε ενενήντα λεπτά, κάτω από τις οδηγίες του ενωσιακού κ. Λυμούση, ο οποίος έδωσε βαρύτητα περισσότερο σε εξειδικευμένες ασκήσεις τακτικής με ανάπτυξη σε φάση 11v11, στα τελειώματα με συνεργασίες και αυτοματισμούς, ρίχνοντας παράλληλα το βάρος στον ψυχολογικό τομέα, στο εκπαιδευτικό που ακολούθησε στο τέλος, αφού υπήρχε πολλή διάθεση από όλους τους παίκτε,ς δείχνοντας να αφομειώνουν τις ασκήσεις μέσα στον αγώνα.

Το παιχνίδι για την ομάδα των Παίδων (1999-2000) θα αρχίσει στις 12:45 μμ και θα το διευθύνουν οι κκ Σιδηρόπουλος Κων. με βοηθούς τους κκ Θεολόγου Παν. και Τριανταφυλλίδη Ιωά. του συνδέσμου Πέλλας. Ενώ οι Νέοι (1996-97-98) θα αρχίσουν στις 15:00 μμ με την ίδια τριπλέτα, αλλά με διαιτητή τον κ. Θεολόγου Παν.

ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ και τον Ενωσιακό προπονητή Αντώνη Λυμούση καλούνται οι παρακάτω παίκτες των ομάδων Παίδων και Νέων, να βρίσκονται την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013, οι μεν ΠΑΙΔΕΣ στις 11.30 π.μ. οι δε ΝΕΟΙ στις 14.00 μ.μ.. στο Ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων για τους αγώνες με την Καστοριά, έχοντας μαζί τους τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό, καθώς και τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας ΕΠΟ.

Βύζας Αστ., Καραγιάννης Αν., Νικολαίδης-Μπάκος Θεόδ., Ποζιάδης Β., Σουγκάρης Θ., Τσιμπρής Αρ., Αϊρατζής Εμ. (ΠΑΕ Βέροια), Ζούρκος Αλεξ., Θεοδωρόπουλος Γ., Χατζηγεωργίου Δ., Πέϊος Ν., Γκότσης Θ., (ΦΑΣ Νάουσα), Συμεωνίδης Γ., Σακαλής Αντ., (ΕΑΠ Μακροχωρίου), Ίντος Ευάγγ. (Λευκάδια), Ρηγόπουλος Β., Χρυσόπουλος Στ. (Βαρβάρες), Τάκος Κ., Αλμπανίδης Αν, Παπακωνσταντίνου Ορ., Κρουστάλλης Γ., Μυλωνάς Γ., Χαρπίδης Κ. (Αστέρας Αλξ.), Μπλούκας Ιωάν., Κωτσόπουλος Κ., Πατσιαβούρας Μ. Τσιότρας Αθ., (Νηρέας), Βούλγαρης Κ., Ντούφας Δ., Παρσόπουλος Χ., Ιωάννου Ιωάν. (ΠΑΟ Κουλούρα), Νταμοτσίδης Βλ., (Ακαδ. Βέροιας), Τσολακίδης Αναστ., Μελιόπουλος Δ. (Μακεδόνας), Λύτης Γεώρ. (Επισκοπή), Μπούθας Αθ. (Μελίκη).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria