Ο Υπουργός Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδης στην Καστοριά -Τι είπε για τη θέρμανση στα σχολεία (φωτογραφίες) - OlaDeka

Ο Υπουργός Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδης στην Καστοριά -Τι είπε για τη θέρμανση στα σχολεία (φωτογραφίες)

Ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου την επίσκεψή του στην Π.Ε. Καστοριάς, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος κατά την παρουσία του εκεί, έθιξε, μεταξύ άλλων

το θέμα της θέρμανσης στα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, λέγοντας πως αυτό έχει δρομολογηθεί.

 Υπενθύμισε ότι ήδη εκταμιεύτηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ σε όλη την Ελλάδα και 5 εκατομμύρια στοχευμένα για την Α΄ και Β΄ Ζώνη που καλύπτει την Καστοριά. Ανέφερε ακόμη ότι  έχει υποβληθεί αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών για ακόμη μια έκτακτη χρηματοδότηση γύρω στα 10 εκατομμύρια που θα πάει μόνο για θέρμανση και μόνο στις περιοχές που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Ο Υπουργός Εσωτερικών συνοδευόμενος και από τη Βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, συναντήθηκε με τους Δημάρχους της περιοχής και άκουσε τα αιτήματα τους. Αναφέρθηκε στα οικονομικά της αυτοδιοίκησης, ενώ αναφέρθηκε και στο μέτρο της διαθεσιμότητας, λέγοντας πως δεν θα γινουν απολύσεις.
Μεταξύ των αυτοδιοικητικών της περιοχής που είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν ήταν εκτός του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Δακή, τόσο η δήμαρχος Εορδαίας και πρόεδρος της ΠΕΔ Παρασκευή Βρυζίδου, όσο και ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, στην κοπή της βασιλόπιτας των προέδρων και αντιπροσώπων των δημοτικών και τοπικών συμβουλίων, που έγινε στο «»LIMNEON» όπως και η Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Καστοριάς, στο ξενοδοχείο «TSAMIS».
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε, επίσης,  την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς , όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, όπου του δόθηκαν και κάποια δώρα, ενώ συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Σεραφείμ.
Οι φωτογραφίες είναι των Χρήστο Μπλέτσο και Δημήτρη Στραβού


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria