Το ευχαριστώ της Καστοριάς: Ημερολόγιο 50 χρόνια ΑΓΣ Καστοριάς – Όλα τα νέα της ομάδας - OlaDeka

Το ευχαριστώ της Καστοριάς: Ημερολόγιο 50 χρόνια ΑΓΣ Καστοριάς – Όλα τα νέα της ομάδας

Στην τελική ευθεία μπήκε η έκδοση του επετειακού ημερολογίου για την συμπλήρωση των πενήντα χρόνων, από την ίδρυση της Καστοριάς. Ήδη, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συλλέξει αρκετό αρχειακό υλικό και αύριο Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 το υλικό αυτό θα δοθεί στο τυπογραφείο, για την δημιουργία του ημερολογίου.
Παράλληλα μεγάλη απήχηση είχε τόσο στον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς, όσο και στους επιχειρηματίες της πόλης η προσπάθεια της διοίκησης για την εξεύρεση χορηγών, κάτι που ολοκληρώθηκε με το πέρας της εβδομάδας.

Η διοίκηση της Καστοριάς, δια στόματος του προέδρου Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον απλό φίλαθλο κόσμο, όσο και τους επιχειρηματίες της πόλης της Καστοριάς, για την αμέριστη συμπαράσταση τους, για την κατασκευή του ημερολογίου.
«Χτενίζει» την αγορά η διοίκηση
Παράλληλα, μετά την οριστικοποίηση των αγώνων μπαράζ που θα δοθούν για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, της Ε. Π. Σ. Κοζάνης, της Ε. Π. Σ. Γρεβενών και της Ε. Π. Σ. Φλώρινας, η διοίκηση της Καστοριάς φέρεται αποφασισμένη να ενισχύσει το έμψυχο υλικό του συλλόγου μας, κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει, ήδη, οι πρώτες επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν σύντομα οι σχετικές συμφωνίες.
Ξεκίνησε η προετοιμασία
Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι των «ερυθροκίτρινων» ξεκίνησε και η προετοιμασία για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Δόξα Αμπελοκήπων (εκτός έδρας) στο γήπεδο της Ποριάς με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και να «γεμίζουν μπαταρίες» μετά το ρεπό που προέκυψε στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.
Τα «καναρίνια» θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την απόσταση των 7 βαθμών ή καλύτερα ελπίζουν να αυξηθεί περισσότερο για να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα ανόδου.
Το κλίμα είναι άριστο στο «στρατόπεδο» της ομάδας και όλοι με ευχάριστη διάθεση προετοιμάζονται κατάλληλα για μια ακόμα εξόρμηση σε μια «καυτή» έδρα όπως είναι της τοπικής Δόξας.
Ο προπονητής, Πασχάλης Δημητρίου έχει ζητήσει να κρατηθούν οι τόνοι χαμηλοί, ενώ ακόμα ζήτησε εγρήγορση και προσήλωση σε όλα τα παιχνίδια.
Ο έμπειρος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα «βέλη» στη φαρέτρα του, περιμένοντας μονάχα τον Φίλιππο Αντωνόπουλο μέχρι την τελευταία στιγμή.
greekfootball.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria