Τα φαντάσματα της 11ης Σεπτεμβρίου – Ο Κλεάνθης Γρίβας επιστρέφει Στο ΧΩΝΙ [VIDEO] - OlaDeka

Τα φαντάσματα της 11ης Σεπτεμβρίου – Ο Κλεάνθης Γρίβας επιστρέφει Στο ΧΩΝΙ [VIDEO]

Ο Κλεάνθης Γρίβας επιστρέφει δυναμικά Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής και σας παρουσιάζει το πρώτο μέρος της μεγάλης του έρευνας για το τι πραγματικά συνέβη στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτέμβρη του 2001!
11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001
Περιεχόµενα
● ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
● ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ: ΑΡΙΘΜΟΙ – ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
● ∆Ι∆ΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ: ΤΟ Α∆ΥΝΑΤΟ
● ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ: ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
● ΟΙ ΚΩ∆ΙΚΟΙ ΕΝ∆ΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΩΝ
● ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Με τις συνδυασµένες τροµοκρατικές ενέργειες στην καρδιά της αµερικανικής αυτοκρατορίας στις 11 Σεπτεµβρίου 2001, η ανθρωπότητα εισήλθε σ’ ένα, εντελώς νέο από ποιοτική άποψη, κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας, στο οποίο, η διεθνής πολιτική σκηνή θα διαµορφώνεται µε βάση τον σιδερένιο κανόνα «ή µε µας ή εναντίον µας».
Το τροµοκρατικό χτύπηµα:
● Οργανώθηκε στο πλαίσιο ενός ανακτορικού πραξικοπήµατος που αποσκοπούσε στην κατάληψη της εξουσίας από µια συγκεκριµένη οµάδα που βρίσκεται στα ενδότερα των θεσµών.
● Πραγµατοποιήθηκε µε βάση ένα σχέδιο παρόµοιο µ’ αυτό που είχε προταθεί το 1962 από τον στρατηγό Λέµνιτζερ και είχε απορριφθεί από τον Τζον Κένεντι και τους επιτελείς του. Πρόκειται για το σχέδιο Επιχείρηση Northwoods, το οποίο θα αναλυθεί σε σηµείωµα που ακολουθεί.
● Προαναγγέλθηκε από την οµάδα του Project For New American Century (PNAC), στην οποία ανήκουν όλα τα στελέχη του επιτελείου των δύο Μπους.
Και, ακριβώς για να συγκαλυφθεί αυτή η αλήθεια, κατασκευάστηκε ένα πλήθος µύθων που επιβλήθηκαν από την εξουσία ως αδιαµφισβήτητες «αλήθειες».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΓΡΙΒΑ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 2 Σεπτέμβριου 2012

http://www.youtube.com/watch?v=DloJtfjpMlU&list=UU2fwofJnsKwbwPv-MLGu7Pw&index=5&feature=plcp

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria