Το νέο(δημοκρατικό) πρόσωπο της ΝΕΤ - OlaDeka

Το νέο(δημοκρατικό) πρόσωπο της ΝΕΤ


Η
ΕΡΤ αλλάζει ξανά χαρακτήρα, με πιο light επιλογές και δεξιά αντίληψη στην πολιτική προσέγγιση των πραγμάτων, εν μέσω της υφαρπαγής του 25% του ανταποδοτικού τέλους και των επικείμενων περικοπών κατά 20% στη λειτουργία της εταιρείας. Ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι ο νέος γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, μετά την παραίτηση του Βασίλη Μπίτση και αφού προηγήθηκε απευθείας ραντεβού με τον υφυπουργό επικρατείας, Σίμο Κεδίκογλου.

Ο νέος σχεδιασμός στην ενημερωτική ζώνη της ΝΕΤ, προβλέπει την περιορισμό του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη, στη ζωνη 6.00-08.00 το πρωί και στη δημιουργία μιας νέας εκπομπής, με τους Γιώργο Κουβαρά (Προσωπικό Ειδικών Θέσεων) , Βαγγέλη Γιακουμή, Μαριον Μιχελιδάκη και Ανθή Σαλαγκούδη, (κόρη του πρώην υφυπουργού της ΝΔ, Γιώργου Σαλαγκούδη). Θα ακουλουθεί το δελτίο ειδήσεων στις 12.00 το μεσημέρι, ενώ ο σχεδιασμός για την υπόλοιπη μέρα, δεν έχει ολοκληρωθεί.

Δεν είναι σαφές τι θα γίνει με την Έλλη Στάη, το συμβόλαιο της οποίας λήγει το Δεκέμβριο. Εντός ΕΡΤ έχει υποστηρικτές όπως ο Τ. Καλημέρης, αλλά και άλλους που θεωρούν πως θα πρέπει να αντικατασταθεί. Σε αυτούς δεν περιλαμβάνεται ο νέος διευθυντής ειδήσεων, Α. Λιάτσος .

Στα πρόσωπα που θα ανέβουν στο Ραδιομέγαρο, περιλαμβάνονται δύο πρώην βουλευτές. Η Νατάσα Ράγιου (ΝΔ) η οποία στο παρελθόν παρουσίασε reality show και για την επικείμενη συνεργασίας της εκφράστηκαν ενστάσεις στο ΔΣ και η Σοφία Γιαννάκα (ΠΑΣΟΚ), αλλά και ο Μπάμπης Παπαναγιώτου, ο οποίος απέρριψε προ έτους, τη συνεργασία με την ΕΡΤ.
Βασίλης Κουφόπουλος

http://www.themediaproject.gr/

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria