Εκλέχτηκε και συγκροτήθηκε η Περιφερειακή Επιτροπή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.Μελίκα Σανταλίδου και Βασίλης Διαμαντίδης από Καστοριά - OlaDeka

Εκλέχτηκε και συγκροτήθηκε η Περιφερειακή Επιτροπή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.Μελίκα Σανταλίδου και Βασίλης Διαμαντίδης από Καστοριά

Με εισήγηση της Ντόρας Τσικαρδάνη, μέλους της Ε.Ε., πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 4 Ιουλίου η Περιφερειακή Συνέλευση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, με μεγάλη συμμετοχή μελών από τις Π.Ε. της Δυτικής Μακεδονίας. 

Η ολομέλεια, συζήτησε τις τρέχουσες εξελίξεις και ανέδειξε με άμεση εκλογή την Περιφερειακή Επιτροπή του κόμματος, της οποίας άμεσος στόχος είναι η καλλιέργεια περιφερειακής «όρασης» και «οπτικής» και η καθημερινή παρέμβαση σε επίπεδο περιφέρειας. 

Μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής εκλέχτηκαν οι εξής: 1.Μελίκα Σανταλίδου (Καστοριά), 2.Βασίλης Διαμαντίδης (Καστοριά), 3.Γιώργος Καλαμάρας (Γρεβενά), 4.Κατερίνα Μέλφου (Φλώρινα), 5.Ντόρα Τσικαρδάνη (Κοζάνη), 6.Κώστας Μαχτής (Κοζάνη), 7.Αντώνης Σιαμπανόπουλος (Κοζάνη), 8.Τζούλης Θεοφάνους (Κοζάνη) και, 9.Σάκης Τζηκαλιός (Κοζάνη).
Στη συνέχεια, η Περιφερειακή Επιτροπή ανέδειξε γραμματέα της τον Σάκη Τζηκαλιό.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria