Μπερδεύουν το gala με πανηγύρια και βαφτίσια! Από τα πιο φτωχά σκηνικά που έχουμε δει σε Gala! Video σε format μέτριας τεχνολογίας! Η νίκη των αεριτζήδων! - OlaDeka

Μπερδεύουν το gala με πανηγύρια και βαφτίσια! Από τα πιο φτωχά σκηνικά που έχουμε δει σε Gala! Video σε format μέτριας τεχνολογίας! Η νίκη των αεριτζήδων!

Τα μόνα θετικά που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ήταν το styling και φυσικά τα ποιοτικά και φινετσάτα γουναρικά που παρουσίασαν για άλλη μια φορά οι συμμετέχοντες αγωνιστές γουνοποιοί. Οι οποίοι όμως επειδή ασχολούνται με ακριβώς αυτό που πρέπει να ασχοληθούν , δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για το στάσιμο επίπεδο που επικρατεί εδώ
και χρόνια στο προωθητικό μέρος της έκθεσης.


Για άλλη μια φορά στρογγυλοκαθίσαμε οι Καστοριανοί στα
τραπέζια ενός μπουζουκσίδικου για να ικανοποιήσουμε την αυταρέσκειά μας, να επιβεβαιώσουμε το “Γιάννης πίνει Γιάννης χαίρεται”, και για την ουσία της επικοινωνιακής δράσης που πρέπει να έχει σκοπό τη μεγιστοποίηση της θετικής εικόνας του ανύπαρκτου brand name …έχει ο θεός!
Θα πουν πολλοί: “Ασε τώρα ρε φίλε τι μας λες , όλοι καλά περνάμε δεν το βλέπεις?”

Κούνια που σας κούναγε , θα σας απαντήσω. Οι αγορές της γούνας , όπως και κάθε αγορά , είναι αδίστακτες.Αν τις αφήνετε (που τις αφήνετε) και δεν κάνετε τα απαραίτητα και κάτι παραπάνω για να δημιουργήσετε το ποθητό και σταθερό επωνυμο προϊόν, θα σας αφήσουν κι αυτές!
Οι Κινέζοι μας έχουν πάρει φαλάγγι .Ναι είναι τεράστια δύναμη δεν αντιλέγω. Σκεφθείτε όμως αν μπορεί εύκολα να χτυπηθεί ο Ferre, η Apple (που σημειωτέον κατασκευάζει τα προιόντα της στην Κίνα ) η Ferrari και τόσα άλλα εδραιωμένα brand του πλανήτη, από αυτή την πραγματικά τεράστια και επεκτατική οικονομική δύναμη που ονομάζεται Κίνα!
Άρα αυτό που μόνο έχουμε ως όπλο, είναι η καλή εικόνα και η τοποθέτηση του επώνυμου προϊόντος μας ψηλά, όσο ψηλά γίνεται.

Αυτό όμως δυστυχώς δε γίνεται με το να κάνουμε χάρες σε ντόπιες όμορφες ή ημέτερους ημιμαθείς και να τους δίνουμε το μέλλον του κλάδου για ροκάνισμα λίγο λίγο κάθε χρόνο.
Αν θέλει ο εκάστοτε υπεύθυνος να απολαμβάνει τις υπηρεσίες της κάθε όμορφης ή όμορφου ας τον προσλάβει στην ιδιωτική του επιχείρηση , για να του κάνει την γλάστρα και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Σε συλλογικές όμως αντιπροσωπεύσεις , ας πάψουμε πλέον να παίζουμε αυτά τα τριτοκοσμικά παιχνιδάκια κι ας σοβαρευτούμε…
Κλείνοντας θα ευχηθούμε καλές δουλειές στους ήρωες γουνοποιούς και θα επανέλθουμε με περισσότερα…

Υ/Γ Αφού το όλο event ανέλαβε η γνωστή σε όλους Ξένια Δέλιου με τους συνεργάτες της (μη κρυβόμαστε πίσω από δαχτυλάκια μας) , οι υπόλοιποι τι ήταν, το…καπέλο στην τιμή?

Υ/Γ 2 Την Λένα Παπαδοπούλου που καλέσατε ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ , ως μεγάλο όνομα, γιατί την αφήσατε λόγω κακού μανατζμεντ να τραγουδήσει σε άδειο μαγαζί? Τράτζικ!

Υ/Γ 3 Του χρόνου να κάνετε ακόμη πιο πανηγυρτζίδικο και φθηνό σκηνικό! Να φέρετε και κανά κλαρίνο να γουστάρουμε περισσότερο και να διακοσμήσουμε με λινάτσα βαμμένη με σπρέι ! Άντε βρε , και του χρόνου!

Το κόντρα πλακέ της πλάκας σκηνικό στο χώρο της εκδήλωσης που θύμιζε βαπτίσια…

NEO Υ/Γ 4 ΤΟ VIDEO ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ! 
ΤΟΣΟ ΚΟΘΩΝΙΑ? ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ? ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΠΡΙΖΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ! ΘΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΒΟΥΒΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ! ΑΙΣΧΟΣ!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria