Die Zeit: Στις 7 Μαΐου οι δυναστείες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν θα υπάρχουν πια

Την άποψη πως η «οικογενειοκρατία» στην Ελλάδα θα έχει τελειώσει μετά τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου, εκφράζει η εβδομαδιαία εφημερίδα «Die Zeit».

Σε εκτενές δημοσίευμά της γίνεται σχολιασμός όλων των κομμάτων που συγκεντρώνουν δημοσκοπικά ποσοστά εισόδου στην Βουλή.

«Όταν οι Έλληνες ξυπνήσουν μετά την 6η Μαΐου θα έχει τελειώσει μια ολόκληρη εποχή» υποστηρίζει ο σχολιαστής της.

«Οι κομματικές δυναστείες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν θα υπάρχουν πια, γιατί τους αποδίδεται ευθύνη για την πολιτική λιτότητας, τη διαφθορά αλλά και το νεποτισμό. Οι σφυγμομετρήσεις δίνουν διψήφια ποσοστά στα κόμματα διαμαρτυρίας. Στο Κοινοβούλιο θα σχηματιστεί μια αντιπολίτευση που δεν θα έχουν ξαναζήσει οι Έλληνες» σημειώνει η εφημερίδα σύμφωνα με τη Deutche Welle.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria