Στο 24,5% (με το στανιό) η ΝΔ, στο 17% το ΠΑΣΟΚ, στο 16-17% ο ΣΥΡΙΖΑ που τα σπάει! (Τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων δίνουν αυτά τα ποσοστά. Συγγρού και Ιπποκράτους μπροστά στη πανωλεθρία!)

H Kόλαση του Δάντη!

Μόνο αυτή περιμένει τα δύο κόμματα εξουσίας. Σύμφωνα με τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων του πλανήτη, η ΝΔ είναι ένα κουτσό άλογο που δεν θα ξεπεράσει το 24-25% και το ΠΑΣΟΚ με το ζόρι θα φτάσει το 17-18%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με το 16-17% ενώ ψηλά παραμένουν τα ποσοστά του Καμμένου. Οικολόγοι, Πράσινοι και Ντόρα μπαίνουν στη Βουλή, το παλεύει ο Καρατζαφέρης, πάνε καλάΤζίμερος και Πειρατές!

Μπροστά σ’ αυτό το μίσος των πολιτών τόσο η Ιπποκράτους, όσο και η Συγγρού διαρρέουν ανύπαρκτα ποσοστά για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους!

Μην τσιμπάτε! Να έχετε στο νου τον Δημήτρη Χριστούλια που αυτοκτόνησε στη πλατεία Συντάγματος…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria