Μήνυμα ξεσηκωμού από Ε.ΛΑ.ΔΑ

Οι επικεφαλής του μετώπου Ε.ΛΑ.ΔΑ στέλνουν μήνυμα ξεσηκωμού για να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση, την οποία χαρακτηρίζουν «θανατική καταδίκη της πατρίδας μας». Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης , το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος και ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης καλούν τον κόσμο να βγει στους δρόμους, σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα.

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα, έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές , ζητώντας τους να ψηφίσουν «όχι στη νέα δανειακή σύμβαση, όχι στην εξαθλίωση της χώρας». Στην επιστολή του το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών -Σπίθα καταλήγει: «Κανείς από εσάς δεν έχει πλέον την δικαιολογία ότι δεν ΓΝΩΡΙΖΕ.
Το γεγονός ότι η υπογραφή αυτή νομιμοποιούμενη με την δική σας ψήφο θα είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας σε βάρος της χώρας και του Λαού, σήμερα εσείς ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria