Η βράβευση του Γιάννη Πλούταρχου στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο!

Δύο Έλληνες και ένας Ιταλός κερδίζουν το πρώτο βραβείο καλύτερης ερμηνείας/εκτέλεσης της βραδιάς αφιερωμένης στα 150 χρόνια Ένωσης της Ιταλίας! 

Το βράδυ της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου ήταν η πιο σημαντική βραδιά του San Remo Festival, καθώς ήταν αφιερωμένη στα 150 χρόνια Ένωσης της Ιταλίας! Δύο Έλληνες ο δικός μας πολυαγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης
Πλούταρχος και η σπουδαία ελληνίδα υψίφωνος Δήμητρα Θεοδοσίου και ένας Ιταλός ο κορυφαίος ερμηνευτής του ιταλικού τραγουδιού Al Bano ανέβηκαν στη σκηνή του Ariston Theater και ερμήνευσαν το «Va pensiero», το γνωστότερο χορωδιακό κομμάτι της όπερας Nabucco του Giuseppe Verdi, που είναι και ο πνευματικός εθνικός ύμνος των Ιταλών!

Μια ερμηνεία που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ώστε να την ψηφίσουν ως την καλύτερη ερμηνεία της βραδιάς, με διαφορά μάλιστα 650,000 ψήφων από τη δεύτερη!

Δείτε εδώ…Την ερμηνεία του «Va pensiero» από τον Γιάννη Πλούταρχο, τη Δήμητρα Θεοδοσίου και τον Al Bano

Και εδώ… Τη στιγμή της απονομής

onsite-news

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria