Για όσους φίλους ασχολούνται με τα πολιτικά ξαγρυπνώ για να τους ενημερώσω πως το πολίτευμα της χώρας πλέον είναι προεδρευόμενη κοινοβουλευτική χούντα. Οι λόγοι είναι προφανείς. Σύμφωνα με το σύνταγμα του κράτους και όταν η βουλή είναι σε δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα προκηρύσσονται εκλογές.
Αυτό το κυρίαρχο δικαίωμα του πολίτη απαξιώνεται με την συγκρότηση νέας κυβέρνησης η οποία θα νομοθετεί υπέρ των δανειστών και κατά του λαού χωρίς την σύμφωνη γνώμη του.
Η δε διάρκεια της είναι αόριστη και θα εξαρτηθεί από την εφαρμογή της συμφωνίας της 26/10/2011, όπερ στα απλά Ελληνικά σημαίνει ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι ή ότι άλλο κάνεις όρεξη.
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η δυσαρέσκεια μου έναντι της πολιτικής την οποία σπούδασα ως επιστήμη με επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά καθώς αλλοιώνει την ανθρώπινη συνείδηση και ουσία.
Προσωπικά επιλέγω να δώσω τον αγώνα μου χωρίς άσυλο όπως μερικοί κάποτε που τώρα κυβερνούν αλλά από μια άλλη διάσταση που δεν έχει σχέση με την ύλη και θα προσπαθήσω να προσελκύσω θετικές δυνάμεις για όλους.
Αυτή η ανάρτηση εκ μέρους μου είναι η τελευταία που ασχολείται με την πολιτική. Από αύριο η χώρα περνάει σε χέρια αρνητικών δυνάμεων.
Ευχαριστώ. Φιλικά Κ.Σ