Λαϊκή κατακραυγή για την απανθρωπιά των τραπεζών - OlaDeka

Λαϊκή κατακραυγή για την απανθρωπιά των τραπεζών

Την άποψή τους καταθέτουν χιλιάδες αναγνώστες του newsbomb.gr, με αφορμή το μεγάλο φάκελο που έχουμε ανοίξει για τις τράπεζες.
Οι αναγνώστες, αγανακτισμένοι από την σαπίλα των τραπεζών, σχολιάζουν, άλλοι πιο συγκρατημένα και άλλοι πιο καυστικά. Κοινή πεποίθηση αποτελεί, το ότι πλέον ο κόσμος, γνωρίζει την πραγματική αιτία του κακού, στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα.
Οι αναγνώστες, εκτός από την πολιτική τους άποψη, την οποία εκφράζουν στα σχόλιά τους, έχουν και χιούμορ, καθώς σχολιάζουν με σατυρικό τρόπο, τα κακώς κείμενα των ελληνικών τραπεζών και του σάπιου συστήματος που τα περικλείει.

Από την πρώτη δημοσίευση σχετικά με το πώς οι τράπεζες οδηγούν την Ελλάδα σε χρεοκοπία, οι αναγνώστες του newsbomb.gr παίρνουν θέση μέσα από την σελίδα που διατηρεί η ειδησεογραφική ιστοσελίδα των αποκαλύψεων στο facebook.

Το τραπεζικό σύστημα, λειτουργεί σαν γάγγραινα όλα αυτά τα χρόνια, εις βάρος των πολιτών, καπηλεύοντας κόπους, θυσίες και όνειρα, λένε οι πολίτες.

Το newsbomb.gr, από τη πρώτη μέρα της δημιουργίας του, είχε δεσμευτεί να βάλει με τους ισχυρούς και να πει, όσα δεν τολμούσε κανείς άλλος να πει. Η δέσμευση απέναντι στους αναγνώστες μας υλοποιείται, βγάζοντας στην φόρα, τη μεγάλη αιτία του κακού, που έχει στείλει στην εξαθλίωση εκατομμύρια Έλληνες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria