- OlaDeka

Αποφασισμένος να δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να «χτίσει» μία ομάδα που θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο και θα παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται,
δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας αλλά να δουλέψει πάνω σε αυτήν που υπάρχει ήδη ώστε να έρθει βελτίωση.

Σε ότι αφορά το ρόστερ του «δικεφάλου του Βορρά», ο Μπόλονι, ξεκαθάρισε ότι: «δεν είμαι εδώ για να διώξω παίκτες αλλά για να βρω λύσεις χρησιμοποιώντας αυτούς που έχω με τον καλύτερο τρόπο».

Σχετικά με το αγωνιστικό προφίλ που θα έχει ο νέος… ΠΑΟΚ, τόνισε: «Προτεραιότητά μου είναι το 4-3-3 γιατί δίνει την δυνατότητα παραλλαγών μέσα στο ματς».

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Λάζλο Μπόλονι:

Για την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα:

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι είμαι απόλυτα ασπρόμαυρος. Θέλω να κερδίζω τα παιχνίδια αλλά ξέρω ότι στη ζωή γίνεται αυτό που μπορούμε και όχι αυτό που θέλουμε. Με όλες τις δυνάμεις μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τον κόσμο μας. Υπάρχει φιλοσοφία στο σύλλογο την οποία θα διατηρήσω και θα προσπαθήσω να χτίσω πάνω σε αυτή. Θέλω να δημιουργήσουμε πιο δυνατό πρεσάρισμα μπροστά στην περιοχή του αντιπάλου με παίκτες που θα έχουν επιθετική και αμυντική συμμετοχή ενώ παράλληλα να δυναμώσουμε στις έκτος έδρας αναμετρήσεις μας.

Θα πάρω και 6-7 νέους ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία, έχουμε πολλούς στόχος και όλοι είναι εξίσου σημαντικοί. Στη διάρκεια της σεζόν για το σύστημα το πρώτο είναι το 4-3-3, με παραλλαγές του 4-5-1 του 4-4-2 κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Πιο σημαντικό βέβαια είναι ο τρόπος που θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές παρά το πώς θα παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν:

«Η οικονομική δυσκολία υπάρχει παντού και όλοι υποχρεώνονται να αλλάξουν την πολιτική τους και αυτό συμβαίνει ακόμα και σε προηγμένες χώρες ίσως αυτό είναι μια ευκαιρία να επιστρέψουμε σε κανονικές συνθήκες. Θα συνεργαζόμαστε με τους προπονητές των μικρών ομάδων ώστε να ακολουθήσουν τη φιλοσοφία της μεγάλης ομάδας, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όμως θα τα δούμε στην πορεία».

Για τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές:

«Αυτή τη στιγμή σε σχέση με πριν από 5-8 χρόνια οι σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές έχουν διαφοροποιηθεί πάρα πολύ καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν μάνατζερ, δικηγόρους επικοινωνιολόγους, μοιάζει με ολόκληρη επιχείρηση, τις αρχές τις δίνει πρώτα ο σύλλογος για τη συμπεριφορά και τις σχέσεις με τον προπονητή. Το προσωπικό συμφέρον δεν μπορεί ποτέ να διαφοροποιείται από αυτό της ομάδας»

Για την προσέγγιση του ΠΑΟΚ αλλά και αυτήν της Στεάουα:

«Δεν ήταν μόνο ένα πράγμα που με ικανοποίησε στην προσέγγιση του ΠΑΟΚ. Κυρίως όμως μου άρεσε ο δυναμισμός των ανθρώπων της ομάδας. Η Στεάουα είναι πάντα στην καρδιά μου η ενδεχόμενη επιστροφή μου δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή θα μπορέσουμε να μιλήσουμε σε άλλη στιγμή εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα γιατί έχω περάσει πολύ καλά εκεί».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria