Ο ΣΕΓ κέρδισε το στοίχημα, από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης της FUR EXCELLENCE IN ATHENS, International Fur Fair - OlaDeka

Ο ΣΕΓ κέρδισε το στοίχημα, από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης της FUR EXCELLENCE IN ATHENS, International Fur Fair

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ξεκίνησε σήμερα η πρώτη μέρα της FUR EXCELLENCE IN ATHENS, International Fur Fair προσελκύοντας 550 περίπου αγοραστές κυρίως από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την Τουρκία, τις Η.Π.Α., καθώς και τον διεθνή και κλαδικό τύπο.

Το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης, το σύγχρονο εκθεσιακό περιβάλλον, τα περίπτερα υψηλής αισθητικής και η ποιότητα των προϊόντων, συνέβαλαν στη θετική εικόνα της έκθεσης.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου, δεύτερη μέρα της διοργάνωσης, εκτιμάται ότι ο αριθμός των επισκεπτών θα ξεπεράσει τους

1.200, ενώ στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το GALA SHOW με τη συμμετοχή των εταιριών ABEL, AVANTI, BEAUTIFULLY CANADIAN, BOURTSOS, CHRISOS, EGO, EMFASI PELLE, ERTON, FINEZZA FURS, INOCHI BY EXPOPEL, KASAPIS BROS, KN FURS, KOUSTAS, LANGIOTTI, LUXOR, MANZARI, NAFA, NAOMI, OBSESSION FURS, PT – ARTISTI ELENA, PAPADOPOULOS FURS, παρουσία 500 καλεσμένων.

Η έκθεση θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, με ώρες λειτουργίας 10 το πρωί έως 4 το απόγευμα.

Ένταση με επεισόδια από ζωόφιλους έξω από τον εκθεσιακό χώρο

Περίπου 3 ώρες διήρκησαν τα επεισόδια που δημιούργησαν σήμερα γύρω στα 40 άτομα φιλοzωικών οργανώσεων έξω από τον εκθεσιακό χώρο EXPOATHENS στην Ανθούσας, όπου φιλοξενείται η 1η Διεθνή Έκθεση Γούνας του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών.

Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη με παρουσία και ΜΑΤ, oι διαδηλωτές με πανό και διαμαρτυρίες έξω από τον εκθεσιακό χώρο πετούσαν ντομάτες και μπαλόνια με κόκκινη μπογιά σε όσους επισκέπτες και εμπόρους τολμούσαν να εισέλθουν ή να εξέλθουν από την Έκθεση, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.

Οι γουνοποιοί διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση κάνοντας λόγο για φασιστική και παράνομη πρακτική από τη μεριά των διαδηλωτών που επιτίθενται στους επισκέπτες της έκθεσης απειλώντας ακόμη και την σωματική τους ακεραιότητα.

Στη συνέχεια, ωστόσο, με την παρέμβαση των ΜΑΤ και με χρήση χημικών, οι ακτιβιστές απομακρύνθηκαν οριστικά από το χώρο της έκθεσης, ο οποίος από τις 4 το απόγευμα έχει απελευθερωθεί από τους ζωόφιλους και η έκθεση συνεχίζεται κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Οι διαδηλωτές έχουν αποχωρήσει και οι διοργανωτές τονίζουν πως οι λιγοστοί που ήρθαν για να διαμαρτυρηθούν, αριθμητικά, ήταν αναμενόμενο, και ίσως πολύ λιγότεροι από αυτούς που λέγαν μέρες τώρα στο διαδίκτυο ότι θα προσέλθουν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria