Χιόνια στα νότια και πάλι

Αρχική » Διάφορα » Χιόνια στα νότια και πάλι

Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο το βράδυ στα νοτιοδυτικά, η οποία κατά τη διάρκεια της Πέμπτης θα επηρεάσει την ανατολική και νότια χώρα. Κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι
οι τοπικά ισχυρές χιονοπτώσεις ακόμα και σε…
πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και οι ισχυρές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.
Συγκεκριμένα:
Ισχυρές καταιγίδες προβλέπονται από το βράδυ της Τετάρτης στην ανατολική νότια Πελοπόννησο και στα Κύθηρα, κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια), τις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης αναμένονται ισχυρές καταιγίδες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Οι χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς την Πέμπτη προβλέπεται να είναι ισχυρές στη βόρεια Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (κυρίως τη Φθιώτιδα), τη βόρεια Εύβοια και τη Θεσσαλία (κυρίως τη νότια). Από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης θα ενταθούν και σε περιοχές της Μακεδονίας (κυρίως στην ανατολική) και στη Θράκη.
Από το απόγευμα της Πέμπτης και από τα δυτικά τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και γρήγορα θα εξασθενήσουν και εκεί.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια