Kλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στην οδό Γράμμου στην Καστοριά! - OlaDeka

Kλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στην οδό Γράμμου στην Καστοριά!

Σε μια προσπάθεια, προφανώς, να περιορίσει το πλήθος των υποκαταστημάτων της ανά την επικράτεια, η Τράπεζα Πειραιώς αποφάσισε να κλείσει το ένα εκ των δύο, καταστημάτων της και στην πόλη της Καστοριάς και συγκεκριμένα, αυτό που βρίσκεται στην κεντρική οδό της Γράμμου, στο «φανάρι».
Να θυμίζουμε ότι πριν τέσσερα χρόνια (Ιούνιο 2014), η Τράπεζα Πειραιώς είχε κλείσει τότε ένα άλλο κατάστημα στην πόλη της Καστοριάς, αυτό στην Λ. Κύκνων.

Γεγονός, είναι ωστόσο, ότι η γνωστοποίηση της είδησης αυτής, έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της πόλης και των γύρω περιοχών – οι οποίοι μέχρι σήμερα, εξυπηρετούνταν για τις τραπεζικές τους συναλλαγές, λόγω της ευνοϊκής και κεντρικής θέσης του εν λόγω καταστήματος, ενώ, οι πλέον, οι πελάτες θα κληθούν να ανηφορίζουν την Γ’ Σεπτεμβρίου – που έχει και έλλειψη πάρκινγκ –  προκειμένου να εξυπηρετούνται από το ιδιόκτητο κτίριο της  Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται στην πλατεία Δαβάκη (πρώην Αγροτική).

Και αν για τους νεαρότερους ηλικιακά μια τέτοια εξέλιξη, ίσως να μην προβληματίζει ιδιαίτερα, λόγω μεγαλύτερης εξοικείωσης με το e-banking, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους μεγαλύτερους ηλικιακά συμπολίτες μας.

Παράλληλα, και οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν στο κατάστημα στην πλατεία Δαβάκη, αλλά πιθανόν και σε άλλα, όπως στο Άργος Ορεστικό και ίσως και στη Νεάπολη Κοζάνης.

 Το “λουκέτο” της Τράπεζας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria