Πιο καλή η… μοναξιά για την «ρουκέτα» της Καστοριάς, Νικόλ Τζιάρα -Μόνη, πρώτη με 5 γκολ - OlaDeka

Πιο καλή η… μοναξιά για την «ρουκέτα» της Καστοριάς, Νικόλ Τζιάρα -Μόνη, πρώτη με 5 γκολ

Χέρι-χέρι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, ο ΓΠΟ Καστοριάς και ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, καθώς τρίτωσαν τις νίκες τους και βρίσκονται στο +2 από την Βασίλισσα Θράκης, ωστόσο, όμως, δεν έχουν κάνει το καθιερωμένο τους ρεπό.
Τόσο η Καστοριάς όσο και η ομάδα της Ημαθίας, πέρασαν νικηφόρα τα εκτός έδρας εμπόδια σε Γρεβενά και Κιλκίς, με 0-3 και 1-3 αντίστοιχα, ενώ θα λύσουν τις διαφορές τους την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής, στην έδρα της Αγίας Βαρβάρας, το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την διεκδίκηση της πρώτης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην Α’ Εθνική.

Χατ τρικ από τη Νικόλ Τζιάρα, που συνεχίζει να «πυροβολεί» αδιακρίτως
Τη… μοναξιά της κορυφής στον πίνακα των σκόρερ με ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ απολαμβάνει, πλέον η Νικόλ Τζιάρα. Το «γρήγορο πιστόλι» Καστοριάς βρήκε δίχτυα σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς, σημειώνοντας το πρώτο της φετινό χατ τρικ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τις Σειρήνες Γρεβενών.


Βασική αντίπαλός της, στη «μάχη» για την 1η θέση, όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι η Ιωάννα Καλοψικάκη του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, η οποία προχθές σκόραρε δις και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 4 γκολ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΟΡΕΡ
5 ΓΚΟΛ Τζιάρα    (ΓΠΟ Καστοριά)
4 ΓΚΟΛ    Καλοψινάκη (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας)
2 ΓΚΟΛ    Τσιούκρα (ΓΠΟ Καστοριάς)
Μουρατίδου (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας)
Καλτσίδη (Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria