Καστοριά: Ανατροπές μεγατόνων στο Βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ - OlaDeka

Καστοριά: Ανατροπές μεγατόνων στο Βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ – ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nowm.gr εκτός της Μαρίας Αντωνίου καμιά άλλη υποψηφιότητα από αυτές που διαρρεουν δεν έχει “κλειδώσει” στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα φαβορί με πιθανότητες σχεδόν 100% η δεύτερη γυναίκα που θα πάρει το χρίσμα της υποψηφίου θα είναι η κα Μαρία Νάτσιου η οποία έχει μεγάλη πολιτική διαδρομή στην τοπική ΝΔ και τον τελευταίο καιρό έχει κάνει κινήσεις …μάτ.

Η νέα, φέρελπις και πολλά υποσχόμενη από το Μητρώο Στελεχών υποψηφιότητα της κα Αγνής Κανδύλη Μυκωνιάτη, δεν φαίνεται να πείθει την τοπική ΝΟΔΕ και να μπαίνει σε βουλευτική λίστα και δεν είναι καθόλου σίγουρο αν στη συνέχεια θα υποστηρίξει το κόμμα της ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές, κατεβαίνοντας υποψήφια με τον ορισμένο υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Ο δικηγόρος κ. Τσιφλικιώτης έχει κάποιες πιθανότητες για να συμπληρώσει την τετράδα, αλλά η “θέση” του είναι ακόμα ανοιχτή και για άλλους υποψήφιους από το Μητρώο Στελεχών ή πρώην πολιτευτές με ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία.

Η έκπληξη θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος Βουλευτής για την Καστοριά ο οποίος θα ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τον Ιανουάριο. Πρόσωπο το οποίο δεν έχει ακουστεί από τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και έχει κάνει τις κινήσεις του ήρεμα και προσεκτικά. Η αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του είναι τόσο μεγάλη που μόνο στο άκουσμα ότι “κατεβαίνει” έχει μπλοκάρει όλο το πολιτικό γραφείο της νυν Βουλευτίνας.

Και δεν είναι ο Νίκος Τοτονίδης.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria