Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι - OlaDeka

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι

Φίλες της 21χρονης: «Η Ελένη είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί»

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο και συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας μετά την απολογία τους.

Οι δύο νεαροί απολογήθηκαν το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισης τους κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και Άκη Δημητριάδη. Πλήθος κόσμου που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια, επιχείρησε να λιντσάρει τους κατηγορουμένους.

Φίλες της 21χρονης: «Η Ελένη είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί»

Σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά στην Ελένη Τοπαλούδη, που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό, έχοντας προηγουμένως βασανιστεί από τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία και τον βιασμό της.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Μαζί σου», σύμφωνα με μαρτυρία κολλητής της 21χρονης φοιτήτριας «η Ελένη είχε βιαστεί και βιντεοσκοπηθεί από τρία άτομα στο σπίτι της».

Ακόμα πιο σοβαρές είναι οι κατηγορίες που αφορούν στην στάση της αστυνομίας: «Πήγαμε στο Α.Τ. να το καταγγείλουμε και μας είπαν ότι τώρα είναι αργά…»

«Γνωρίζω την Ελένη από το πρώτο έτος του Πανεπιστημίου. Στο δεύτερο έτος παρατήρησα αλλαγή στη συμπεριφορά της. Να σημειώσω ότι η κολλητή της φίλη σκοτώθηκε στο πρώτο έτος σε δυστύχημα. Από τότε άρχισα να βλέπω διαφορά. Τον Φεβρουάριο του 2018 μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι πολύ προσωπικό της. Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά μου είπε ότι λίγους μήνες νωρίτερα είχε βιαστεί από τρία άτομα τα οποία ήταν από τον Αρχάγγελο Ρόδου. Την είχαν βιντεοσκοπήσει και μάλιστα ντρεπόταν γι’ αυτό. Μετά το συμβάν έκοψε τα μαλλιά της και ζήτησε από ειδικό ψυχολογική στήριξη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Αρχάγγελο κατάγεται ένας από τους κατηγορούμενους.

Έπειτα από επικοινωνία της εκπομπής με το αρμόδιο Α.Τ. στη Ρόδο, οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν υπάρχει ανάλογη καταγεγραμμένη καταγγελία, γεγονός, που ενισχύει τα λεγόμενα των φιλενάδων της θανούσας.

Τον ομαδικό βιασμό επιβεβαίωσε κι άλλη φίλη της Ελένης με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μου είπε ότι είχε υποστεί βιασμό από τρία άτομα. Πέρυσι. Μου είχε πει ότι ντρεπόταν γι’ αυτό και γι’ αυτό είχε κόψει τα μαλλιά της» είπε μεταξύ άλλων η δεύτερη φίλη της.

Πατέρας 21χρονου κατηγορούμενου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια»

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια, περιμένω από τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της» είπε ο πατέρας του Έλληνα κατηγορούμενου, μιλώντας στην εκπομπή Μαζί σου. Ο πατέρας του 21χρονου δήλωσε επίσης ότι δεν δέχτηκε καμία κλήση από το παιδί του τη μοιραία νύχτα.

«Ήταν ένα αθώο πλάσμα 12 χρονών…»

Ωστόσο, οι καταγγελίες για βιασμό, δεν σταματούν εκεί. Το ίδιο ανέφερε κι άλλη συμφοιτήτρια της 21χρονης, όσο κι ένας ακόμα φίλος, ο οποίος μίλησε για την παιδικότητα και την αθωότητα της Ελένης, η οποία είχε άγνοια κινδύνου. «Ήταν ένα παιδάκι 12 χρονών, που ξαφνικά μεγάλωσε το σώμα της. Δεν καταλάβαινε τι σημαίνει να πεις σε κάποιον να έρθει σπίτι σου. Όλα αυτά που της προσάπτουν είναι μαλ… Δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά. Μου είχε πει ότι την βίασαν, στην αρχή δεν την πίστεψα, αλλά, τελικά…».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria