Β’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Νίκη με υπογραφή Τζιάρα η Kαστοριά, 0-3 στη Σειρήνα Γρεβενών και πλώρη για Α’ Εθνική - OlaDeka

Β’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Νίκη με υπογραφή Τζιάρα η Kαστοριά, 0-3 στη Σειρήνα Γρεβενών και πλώρη για Α’ Εθνική

Φωτογραφίες – βίντεο – ρεπορτάζ – δηλώσεις

Πλώρη για την Α’ Εθνική έβαλαν τα κορίτσια της Καστοριάς μετά και τη νέα νίκη που πέτυχαν στα Γρεβενά επί της Σειρήνας, στο ντέρμπι των νεοφώτιστων αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας, με το καθαρό σκορ 0-3, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής.

H ομάδα του Χρήστου Καλύβα μετά και το νέο τρίποντο, εξακολουθεί να συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Αγροτικό Αστέρα Αγ.  Βαρβάρας (Ημαθίας), ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής.

Η νέα νίκη της Καστοριάς φέρει την υπογραφή της Νικόλ Τζιάρα, αφού με προσωπικό της χατ τρικ πέρασαν ανώδυνα και το εμπόδιο των Γρεβενών, σημειώνοντας, παράλληλα και την πρώτη νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

DSC_9019
Η Καστοριά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις επιθετικές της προθέσεις απειλώντας την αντίπαλη εστία.
Αφού σπατάλησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με την Τζιάρα και την Τάσιου, η καθολική της υπεροχή καρποφόρησε στο 38’ όταν μετά από ωραία ενέργεια η συνήθης ύποπτη Νικόλ Τζιάρα με κοντινό πλασέ άνοιξε τον δρόμο για τη νέα (3η) νίκη της ομάδας της.
Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το β’ ημίχρονο με την Καστοριά να υπερέχει υποχρεώνοντας τις Σειρήνες σε παθητικό ρόλο. Έτσι, στο 55’ «κλείδωσε» τη νίκη με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση φάουλ της Τζιάρα (0-2), ενώ στο 73’ μετά από ωραία ατομική ενέργεια και υποδειγματικό πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 0-3, σκορ, το οποίο θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες.

DSC_9316

Αντίθετα, τα κορίτσια των Γρεβενών σε κανένα σχεδόν σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και υπέκυψαν φυσιολογικά στην ανωτερότητα της Καστοριάς, ενώ η μόνη αξιόλογη φάση ήταν ένα δοκάρι στο 68’ με την Κιβρόγλου.
Έτσι, λοιπόν η ικανοποιητική εμφάνιση των κοριτσιών της Καστοριάς συνοδεύτηκε από μία ακόμη σημαντική νίκη, αποζημιώνοντας κατά τον καλύτερο τρόπο τους αρκετούς φιλάθλους που ταξίδεψαν στα γειτονικά Γρεβενά για να στηρίξουν την ομάδα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  – 4η  αγωνιστική 
Κιλκισιακός – Αγρ.Αστ. Αγ.  Βαρβάρας    1-3
Σειρήνα – Καστοριά                                   0-3
Βασίλισσα Θράκης – Ροδόπη                    2-0
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΓΠΟ Καστοριάς                              (9-2)    9
2.Αγροτικός Αστ. Αγίας Βαρβ.           (8-4)    9
3.Βασίλισσα Θράκης                          (5-1)    7
4.ΑΟ Κιλκισιακός                              (4-4)    4
5.Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου          (3-4)    3
6.ΑΟ Σειρήνα                                      (1-7)    3
7.Ροδόπη 87′                                        (0-7)    0

*Ρεπό έκαναν Βασίλισσα Θράκης, ΑΟ Κιλκισιακός, Ροδόπη 87 και Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria