Αυτό θα συμβεί στο σώμα σας εάν τρώτε 12 αμύγδαλα κάθε μέρα - OlaDeka

Αυτό θα συμβεί στο σώμα σας εάν τρώτε 12 αμύγδαλα κάθε μέρα

Αν και πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει ότι τα αμύγδαλα κάνουν καλό στην υγεία, συχνά τα αγνοούν λόγω των υψηλών θερμίδων τους. Αυτό δεν θα πρέπει όμως να σας αποτρέψει από το να τα κάνετε μέρος της καθημερινής διατροφής.Εάν τρώτε μέχρι και 12 αμύγδαλα την ημέρα θα έχετε τα απίστευτα οφέλη για την υγεία που θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, και εάν τα τρώτε με αυτό το μέτρο, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσουν να χάσετε, αντί να κερδίσετε βάρος.

Τρώτε ωμά αμύγδαλα, ή αμύγδαλα που τα έχετε στο νερό από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο. Είναι ο βέλτιστος τρόπος για να πάρετε τα οφέλη αυτής της SUPERFOOD. Επίσης, σαν σνακ εάν τα ψήσετε στο φούρνο, η τα προσθέσετε στο γιαούρτι.

Είναι μια μεγάλη πηγή βιταμίνης Ε, διατηρεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη σας, κρατά το δέρμα και τα μαλλιά υγιή και διατηρεί την νεανική σας εμφάνιση. Τα ‘καλά’ λίπη που βρίσκονται στο αμύγδαλα βοηθούν πραγματικά στην απώλεια βάρους, όταν καταναλώνονται με μέτρο.

Επειδή τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής νόσου, καθώς και την κακή χοληστερόλη σας. Περιέχουν αντιοξειδωτικά, έχουν υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης,ίνες και μαγνήσιο.
Στο βίντεο αναφέρεται ότι τα αμύγδαλα βοηθούν στην πρόληψη του διαβήτη, αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας, μειώνουν τους κινδύνους του καρκίνου, βελτιώνουν την πέψη και έχουν πολλά άλλα προνόμια για την υγεία και την ομορφιά!

Εσείς θα τρώτε αμύγδαλα κάθε μέρα;

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria