Από το πρωί στην Καστοριά το καλύτερο λάδι και χονδροελιές Καλαμών - Που θα τα βρείτε - OlaDeka

Από το πρωί στην Καστοριά το καλύτερο λάδι και χονδροελιές Καλαμών – Που θα τα βρείτε

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το «ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» του Γεώργιου Γεωργακόπουλου είναι δημιούργημα μιας οικογένειας με μακρόχρονη παράδοση ενός αιώνα στο ελαιόλαδο.
Η παραγωγική διαδικασία ξεκινά από την πρωτογενή παραγωγή του προϊόντος στον ελαιώνα και φτάνει μέχρι την τελική τυποποίηση του ελαιολάδου σε σύγχρονες εγκαταστάσεις της περιοχής.

LADI
Ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος επιλέγει τον καλύτερο καρπό από τους ελαιώνες του και τον ελαιοποιεί σε σύγχρονο λιοτρίβι με ψυχρή έκθλιψη και παραδοσιακές τεχνικές με αγάπη και μεράκι για την ελαιουργία.
Η διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου γίνεται κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε. και εν συνεχεία αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση της σταθερής ποιότητας, του μοναδικού αρώματος και της εξαιρετικής γεύσης με όλα τα πλούσια συστατικά του καρπού της.

ladi-georgakopoulos

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ Γ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου και για μία μόνο μέρα, θα βρείτε το περίφημο λάδι και τις πεντανόστιμες χονδροελιές Καλαμών του Καλαματιανού παραγωγού, απέναντι από την είσοδο των LIDL Καστοριάς.

xontroelies-kalamon
Έτσι το προσφερόμενο ελαιόλαδο είναι άριστης ποιότητας και γεύσης διατηρώντας όλα τα ευεργετικά συστατικά της ελιάς.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος θα βρίσκεται στην Καστοριά την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου για παράδοση παραγγελιών.

Όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε στο 6949614729 με τον ίδιο, για να παραγγείλετε χωρίς μεσάζοντες ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ή τις περίφημες Χονδροελιές Μεσσηνίας φετινής χρονιάς.

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε σχετικά από τον Καλαματιανό ελαιοπαραγωγό τηλεφωνικά ή κατά την επίσκεψή του στην Καστοριά την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

 

ladi-kalamatas

 

1

2

3

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria