ΑΝΕΛ: Ο ασκόπως περιφερόμενος Κοτζιάς ταλαιπωρεί την αισθητική μας - OlaDeka

ΑΝΕΛ: Ο ασκόπως περιφερόμενος Κοτζιάς ταλαιπωρεί την αισθητική μας

«Μύδροι» από τον εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε βάρος του πρώην ΥΠΕΞ μετά τις σκληρές δηλώσεις του τελευταίου για τον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς απάντησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, στον τέως υπουργό Εξωτερικών, συνεχίζοντας την κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Ο ασκόπως περιφερόμενος κύριος Κοτζιάς κατορθώνει να ταλαιπωρεί την αισθητική μας και να απομειώνει το όποιο κύρος του έμεινε», τόνισε ο κ. Τοσουνίδης, σχολιάζοντας τις αναφορές του κ. Κοτζιά ότι ο Πάνος Καμμένος είναι «πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει».

Μάλιστα, ο κ. Τοσουνίδης καταλόγισε στον κ. Κοτζιά εκδικητικότητα που κάνει καλό στους ΑΝΕΛ και του συνέστησε «εγκράτεια και σύνεση».

Αναλυτικά, ο κ. Τοσουνίδης δήλωσε:

«Ο ασκόπως περιφερόμενος κύριος Κοτζιάς κατορθώνει να ταλαιπωρεί την αισθητική μας και να απομειώνει το όποιο κύρος του έμεινε.

Μας κάνει καλό κάθε φορά που εκδηλώνει την εκδικητικότητά του προς εμάς. Του συνιστούμε εγκράτεια και σύνεση».

Ο Νίκος Κοτζιάς νωρίτερα, σχολιάζοντας δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, είχε αναφέρει: «Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει».

Αυτά δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος της κίνησης «Πράττω» μιλώντας στον Real FM.

«Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η συμφωνία των Πρεσπών που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματος του από τη Βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα», συνέχισε ο κ. Κοτζιάς και πρόσθεσε: «Σας θυμίζω ότι μία εκλογή προηγούμενη είχε πάρει πάνω από 10%, η τάση δηλαδή της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς. Αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε».

«Εγώ, όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες, του είπα πως ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου. Όπως του είπα, δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου», συνέχισε ο κ. Κοτζιάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria