Όταν ο Σωτήρης Αδαμόπουλος αποποιούνταν την κομματική ταυτότητα της Ν.Δ. - OlaDeka

Όταν ο Σωτήρης Αδαμόπουλος αποποιούνταν την κομματική ταυτότητα της Ν.Δ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, μέλος ης παράταξης «Ανατροπή – Δημιουργία» του Θεόδωρου Καρυπίδη έγινε το πρόσωπο της …ημέρας όταν εμφανίστηκε στην πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Γ. Κασαπίδη, αντιπάλου του αρχηγού της παράταξής του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, Θ. Καρυπίδη!Η παρουσία του εκεί, ενώ παραμένει μέλος της παράταξης -δυσαρεστημένο μεν και απομακρυσμένο εδώ και καιρό όπως λένε οι πληροφορίες- σηματοδότησε σενάρια για υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο Κασαπίδη.

Δείτε τη  δήλωση – αποκήρυξη του κ. Αδαμόπουλου στη Νέα Δημοκρατία, όταν συντάσσονταν  στο ψηφοδέλτιο του τότε υποψήφιου περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη:

«Η ομιχλώδης πολιτική κατάσταση και η εν γένει αποσάθρωση των κοινωνικών δομών με την εμμονή της κυβέρνησης σε μια πολιτική μνημονίων και ξεπουλήματος της  πατρίδας μας, δεν μπορούν να μας αφήνουν ανεπηρέαστους και κυρίως αμέτοχους.

Θεωρώ ότι η όποια στήριξη στην κατάσταση αυτή που δρομολογεί η πλειοψηφία του κοινοβουλίου, μάλλον άβουλα όντα, παρά υγιώς σκεπτόμενους πολίτες υποδηλώνει.

Η κατάσταση στην περιφέρεια, και κυρίως στη Δυτική Μακεδονία που την βιώνουμε καθημερινά, είναι τραγική. Απόρροια βέβαια και αυτή των επιλογών των τοπικών μας αρχόντων, με τις επιταγές της καταρρέουσας πολιτικής που τους στήριξε και εξακολουθεί να τους στηρίζει στον προεκλογικό τους αγώνα για να παγιώσει μια κατάσταση και μια εξαρτημένη δομή στην ήδη αποδομημένη κοινωνία μας.

Σκεπτόμενος όλα αυτά, αποφάσισα και αποποιούμαι της κομματικής μου ταυτότητος ως μέλους της Νέας Δημοκρατίας.

Αποφασίζω επίσης να συνταχθώ με τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου για το καλό της κοινωνίας και των θεσμών. Στηρίζω την προσπάθεια του Θόδωρου Καρυπίδη και συντάσσομαι μαζί του και με τον συνδυασμό του «ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» για την  εκλογική μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Εύχομαι και ελπίζω σε έναν καλό και καθαρό προεκλογικό αγώνα από όλες τις εμπλεκόμενες δυνάμεις.

Αδαμόπουλος Σωτήριος

Ιατρός Καρδιολόγος

Καστοριά»

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria